Csecsemőket lopott a kínai szülész

Forrás: Instagram/West Midlands Police -
Kína szülész bírósági tárgyalás csecsemő bűncselekmény csecsemőtolvaj per újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn kezdődik annak a kínai szülészorvosnak a pere, aki csecsemőket lopott el a világrajöttük után, majd gyerekkereskedőknek adta el őket - adta hírül  az MTI.

A gyerekkereskedőkkel kapcsolatban álló szülészorvos azt hazudta az újszülöttek szüleinek, hogy gyermekük súlyos születési rendellenességgel jött a világra, és rábeszélte őket arra, hogy mondjanak le csemetéjükről. Ilyen módon hét csecsemőt lopott el a családjától.

Illusztráció Forrás: Instagram/West Midlands Police

Ki tudja, hány kisbaba esett volna még áldozatul az alávaló orvos pénzéhségének, ha júliusban az egyik anya gyanút nem fog, és nem tesz feljelentést a rendőrségen. A nyomozás két hét alatt kiderítette, hogy lánya makkegészséges, és a szomszédos tartományban él. Hasonlóan eredményes volt a rendőrség egy lány ikerpár esetében, őket is a szülész "könyvelte el" fogyatékkal születettnek.

Nem lehet babája Cinthya Dictatornakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131230-a-tv2-edes-eletebol-is-ismert-cinthya-dictatornak-varga-viktor-kedvesenek-nyirokmirigyrakja-miatt.htmlBabára vágyik Kustánczi Liahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131230-babara-es-alomeskuvore-vagyik-kustanczi-lia-dj-modell.htmlGombos Edina: "Jöhet a második baba"http://www.life.hu/anyaskodj/20131219-gombos-edina-es-alberto-masodik-babat-terveznek.htmlOltári cuki Majka kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131211-a-tv2-sztarban-sztarjanak-zsuritagjanak-majkanak-es-dundikanak-a-kisfia-marian-nagyon-aranyos.htmlElcseréltek két újszülöttet egy orosz kórházbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131127-elcsereltek-ket-ujszulottet-egy-orosz-korhazban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.