Több edzés januártól? Izzadj beautyrobic órákon!

Forrás: Thinkstock -
a nap cikke izzadás testmozgás beautyrobic edzés alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Próbáltad már a beautyrobicot? Nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy lássuk: 2014-ben nagyon népszerű lesz ez az új edzésmódszer. Nézzük, miről is szól ez a mozgásforma!

A selfness csoportjába tartoznak a test, a lélek és a szellem összhangjára épülő edzésformák. A beautyrobic is ilyen: nemcsak az alakot formálja gyönyörűen, de erősíti az önbizalmat és magabiztossá is tesz. Békési Brigitta táncos álmodta meg ezt a mozgásformát, ami egyre nagyobb sikereket ér el a fogyni vágyók körében.

Forrás: Thinkstock

Miért hatékony?

Az edzés egy 25-30 fokra felfűtött teremben történik, így fokozódik a zsírégetés és a méregtelenítés. Az izmok a meleg miatt lazábbak, és mivel jobban be vannak melegedve, a sérülésveszély is csökken. A meleg miatt erőteljesebb az izzadás, a méreganyagok hamarabb távoznak a szervezetből, így az edzést még hatékonyabbá teheted, ha előtte a problémás területeket speciális olajjal kened be.

Miből áll az óra?

A beautyrobic edzéseken hangulatos, dinamikus zenékre zajlik a kardiómozgás és az alakformálás. Ez a módszer leginkább a csípőre, a deréktájékra és a farizomgyakorlatokra fektet nagy hangsúlyt, a mozdulatok pedig roppant nőiesek. Nem a stepórán unásig begyakorolt koreográfiát ismételgetitek, ha ellátogatsz egy ilyen órára, hanem épp ellenkezőleg: a 60 perc roppant nőies, szexis mozdulatokból tevődik össze.

Mire figyelj?

Ha azt tervezed, hogy kipróbálod a beautyrobicot, akkor előtte 3-4 órával már ne egyél semmit. Szerelkezz fel ásványvízzel is, mert a melegben sokkal többet izzadsz majd, a bőrödnek és a szervezetednek pedig fontos, hogy pótold az elveszített folyadékot.

Dobrády Ákos 2014-ben is csúcsformában leszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131229-dobrady-akos-enekes-imadja-az-olasz-izeket.html10 dolog, amire figyelj oda 2014-ben!http://www.life.hu/ez-zsir/20131230-egeszseg-es-eletmod-10-tipp-hogy-2014-ben-is-egeszseges-legyel.htmlAz ő testüket akartuk 2013-banhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131229-a-legszebb-testu-sztarok-2013-ban-gisele-bundchen-hilaria-es-ireland-baldwin-adriana-lima.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.