Rooney Mara fashion week stílusmustra Keira Knightley Kelly Brook Palvin Barbara Olga Kurylenko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a párizsi divathéten látott haute couture ruhák kápráztattak el bennünket, a világsztárok azonban kevésbé voltak kreatívak és elegánsak. Lássuk a hét nagy baklövéseit és legcsinosabb darabjait - íme a Life.hu stílusmustrája.

Akik nem felejtenek

Lassan két éve, hogy Angelina Jolie villantott az Oscar-gálán, de még mindig vannak páran, akik az ő sikerére áhítoznak. De amíg Angie hosszú combjai 2012-ben uralták a bulvárlapokat, azóta már lecsengett a téma. Kelly Brook, Adriana Lima és Rachel Wilde azonban nem tudtak jobbat kitalálni, és az ütős combvillantás mellett döntöttek. Mi már nagyon unjuk ezt a dolgot - hát ti?

Forrás: Northfoto

Lazán szexi

Szeretünk inspirálódni a sztárok vörös szőnyeges szettjeiből, így mindig örülünk annak, ha egy híresség estélyi és koktélruha helyett hétköznapi stílust választ. Palvin Barbi boyfriend jeans-tűsarkú-pelerinszerű kabátka kombinációját imádjuk, és azt is megállapítottuk, hogy a magyar modellnek mesésen áll az idén trendi narancspiros rúzs. Zoe Saldana pedig egy letisztult, ugyanakkor nagyon modern fekete-fehér szettben mutatta meg hétköznapi oldalát. Követni ér!

Forrás: AFP, Northfoto

Mesebeli cipellők

Vannak, akik romantikusabb darabokra vágynak a vagány, fémbetétes és őrülten platformos tűsarkú cipők helyett. Allison Williams és Olga Kurylenko bájosan színes, csodaszép lábbelijei elbűvöltek bennünket, de Keira Knightley masnis Chanel cipellőjét is bármikor szívesen viselnénk.

Forrás: AFP

Még mindig férfiasan

A Disney-mesébe illő darabok mellett a héten ismét népszerűek voltak a maszkulin szettek. Az egyébként kislányosan bájos stílust követő Anne Hathaway és Susan Sarandon is a nadrág-ing kombináció mellett döntöttek. Anne-hez remekül passzol ez a stílus, Susan fényes és igen feltűnő szettje azonban kissé merész választás volt.

Forrás: AFP, Northfoto

Baklövések feketében

Rooney Mara stílusát nagyon szeretjük, de ezúttal hiába viselt Balenciagát a színésznő, az eredmény rémesen sikerült. Tudjuk, hogy trendi az oversize pulcsi, és szeretjük is, de a sok fekete és bő ruha jellegtelenné és unamassá tette a világsztárt. Talán Imogen Poots is jobban tette volna, ha egy zsákba bújik inkább, mert a rémes, lábszár nélküli Louis Vuitton harisnya és a hozzá választott hálós ruha együtt igazi káoszt alkottak - nem a jó értelemben.

Forrás: AFP
A legfurcsább göncök a párizsi divathétenhttp://www.life.hu/legytrendi/20140121-haute-couture-tavasz-nyar-2014-parizsi-divathetek-furcsa-ruhai.htmlVárd csinosan a mínuszokat és a hóesést!http://www.life.hu/legytrendi/20140121-divat-es-trend-kabatok-kardiganok-sapkak-csizmak-telre.htmlTanulj a stílusról Kate Mosstól!http://www.life.hu/legytrendi/20140115-kate-moss-modell-stilustrukkjei-kiegeszitok-alapdarabok-magassarku.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.