Elölről apáca, hátulról bombázó volt Liptai Claudia

Forrás: Facebook/A Nagy Duett -
Sarka Kata TV2 A Nagy Duett hát Liptai Claudia ruha kivágás Oroszlán Szonja villantás Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője görög istennős öltözete után hátvillantós szettben szexizett.

Megint nem nyúltak mellé a stylistok, amikor Liptai Claudia ruháját választották ki A Nagy Duett második élő adására. Clau nagyon csinos volt a rafinált ruciban, amely hátulról bizonyult igazán ütősnek hatalmas kivágásának köszönhetően. A dögös műsorvezető Facebook oldalára is posztolta a fotót ruhájáról. Ő lenne az, akit a legdögösebbre öltöztetnek a csatornák stylistjai?

Forrás: Facebook/A Nagy Duett

A show egyik szereplője, Sarka Kata nem a hangjával, hanem ultralapos hasával próbált érvényesülni. Bejött neki, mert bár rezgett a léc, a nézők mégis bent tartották Hajdúnét a műsorban. Ráadásul kiderült, hogy egy extra produkció erejéig Hajdú Péter is visszatér majd A Nagy Duett színpadára. Tűkön ülve várjuk!

Forrás: Facebook/A Nagy Duett

Hien is kirakta azt, amire a legbüszkébb: ilyen lábakat mi sem rejtenénk el, az biztos. Nagyon jól állt neki, ahogy a habos-babos tüllszoknyában menetelt.

Forrás: Facebook/A Nagy Duett

Oroszlán Szonja ezúttal bőrcuccban domborított. Igazi rock and rollt varázsoltak a színpadra Kárász Robival. Ám a dögös színésznő hiába mászta meg a Mokka műsorvezetőjét, nekik vasárnap véget ért a műsor.

Forrás: Facebook/A Nagy Duett

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.