Kié a tökéletes alak? Szavazz a legszebb testű celebre!

Sarka Kata Rubint Réka Dukai Regina Balogh Edina Dundika Jakabos Zsuzsanna hasizom celeb edzés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég megszavaztátok, mely hazai sztárok arcát tartjátok a legszebbnek - az eredményt itt be is mutattuk. Most arra vagyunk kíváncsiak, szerintetek kinek van a legizmosabb karja, hasa és a legkerekebb popsija a magyar celebek közül. Április 5-ig szavazzatok!

Kar

Egykoron ugyan divat volt a puha, formátlan kar a nőknek, mostanság azonban az izmos, szálkás felsőtest a követendő példa. Ehhez persze edzeni kell, nem keveset, de az eremény magáért beszél. Nekünk tetszenek Zita TRX-szel edzett szálkás karjai, Éva erős, izmos felsőteste, Edina nőies, karcsú karjai és Alma rúdtáncon edzett izmai.

A Life.hu tippje:

Ha te is formás karokra vágysz, próbáld kiNagy Amarilla szuper gyakorlatait,amikket felkészítheted izmaidat a nyári trikószezonra!

Kinek vannak a legszebb karjai?

Dekoltázs

Buja vagy erotikus, csinos vagy visszafogott - milyen az ideális dekoltázs? Persze számtalan magyar sztár rendelkezik figyelemreméltó keblekkel, mi mégis azokat választottuk, akikkel bármikor cserélnénk. Hát ti?

A Life.hu tippje:

A mellizmokat is kell ám edzeni!Nagy Amarilla itt korábban már mutatottnéhány szuper mellizomerősítő módszert-próbáld ki őket!

Kié a tökéletesebb dekoltázs?

Hasizom

Az álomhashoz nem kevés diéta, sok-sok edzés és önfegyelem szükséges - az eredmény azonban magáért beszél. Sarka Kata már elárulta nekünk, mit tesz a külsejéért, Dukai Regina pedig rendszeresen megmutatja közösségi oldalán az edzései eredményét. Jakabos Zsuzsa is sokat tesz fantasztikus alakjáért, a fitneszkirálynőnek pedig szinte munkaköri kötelessége jól kinézni. A kérdés csak az, mennyire legyen izmos egy nő hasa - szavazd meg!

A Life.hu tippje:

Próbálj ki egytavaszi méregtelenítő kúrát,fuss hetente háromszor, éshasizmozz hetente többször.Itt korábban már mutattunk néhány nagyon hatékony gyakorlatot.

Kié a legszebb kockahas?

Popsi

A pasik a mell után a fenekünket is igen hamar szemügyre veszik, így nem árt, ha megfelelően karbantartod. A fitnesztermi edzésektől kezdve a pilatesen és a jógán át sokféle edzésmódszerből választhatsz - ahogy a következő hölgyek is teszik. Kié a legtökéletesebb popsi?

A Life.hu tippje:

Kerek, feszes farizmokra vágysz? Nagy Amarilla gyakorlatai biztosan beválnak majd -kattints ide, ha kipróbálnád őket.

Kié az álompopsi?

Comb

A karcsú, hosszú comb Isten adománya, edzéssel azonban nem árt karbantartani. Tóth Gabi imádja megvillantani szuper virgácsait, de megcsodálhattuk már Szandi, Adél és Demcsák Zsuzsa hibátlan lábait is. No de ki nyerje a versenyt?

A Life.hu tippje:

Izmos, formás combokra vágysz? Van pár gyakorlat, amiket nem árt hetente többször elvégezni-ezekért kattints ide!

Kinek vannak a legszebb virgácsai?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.