Külföldön próbál szerencsét a magyar divattervező, Herczeg Zoltán

Forrás: www.herczegzoltan.hu -
fashion week divattervező Herczeg Zoltán ruha Amerika Los Angeles szerencse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ruháival és tehetségével Amerikában próbál szerencsét Herczeg Zoltán. Itt tart most.

Hamarosan megjelenik a nevemmel, a ruháimmal és az elérhetőségeinkkel egy online divatmagazin, amely a 17 milliós Los Angeles-i piacot célozza meg. Itt ezerszer annyi médiafelület van, mint odahaza, szóval rendkívül nehéz kitűnni” – mesélte a Borsnak a divattervező.

Forrás: www.herczegzoltan.hu
Bugyik és iskolás lányok – divatbakik a hétenhttp://www.life.hu/trend/20140326-divatbakik-a-heten-rihanna-rose-mcgowan-fan-bingbing-kim-kardashian-louisa-krause-gemma-whelan.htmlVolt, aki közszemlére tette. Akadt, aki inkább nem vacakolt vele. Tanulság a hétre: a hiányzó fehérneműknek egyetlen fotós vakuja sem kegyelmez. Így nyúltak mellé a héten a sztárok.TrendOrigoTavaszi divathoroszkóp - eláruljuk, mit viseljhttp://www.life.hu/trend/20140305-divat-es-trend-divathoroszkop-2014-re.htmlBöngészgeted a kedvenc márkáid kollekcióit, szívesen kipróbálnál egy új stílust, de nem tudod, merre indulj? Mi arra buzdítunk, hogy idén tavasszal légy kreatív, és vállalj be új dolgokat! Ha pedig nincs ötleted, merre indulj, fordulj a csillagok felé! Következzen a Life.hu nagy tavaszi divathoroszkópja!TrendOrigoTangás férfi zavarta meg a divatshow-thttp://www.life.hu/trend/20140211-vitali-sediuk-ukran-szinesz-zavarta-meg-a-prabal-gurung-divatshow-t-a-new-york-i-divatheten.htmlPapírkoronával a fején és leopárdmintás tangában lépett a New York-i divathét kifutójára egy férfi, akit végül a biztonsági őrök kísértek ki az eseményről.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.