Néhány napja az F&F bemutatta a 2014-es őszi-téli kollekcióját az angol fővárosban. A divatbemutatón a Life.hu is ott volt. Mielőtt elárulnánk, mi is lesz a trend idén ősszel, bemutatjuk az esemény sztárvendégeit.

Igazi sztárparádé volt a londoni Somerset House-ban csütörtök délután. Nemcsak mi, újságírók és divatbloggerek vettünk részt az eseményen, de Európa több országából számtalan divatmániás is érkezett a bemutatóra. Persze ahogy az lenni szokott, jónéhány híresség is kíváncsi volt a legújabb trendekre: az angol valóságshow sztárok mellett ott volt a világszerte ismert énekesnő, Sophie Ellis Bextor is, akinek nemrég jelent meg legújabb lemeze. Sophie igen visszafogottan öltözött fel az eseményre: búzakék ruhájával, fehér blúzával és inkább kényelmes, mint dögös szandáljával olyan volt, mint egy egyszerű, de nagyon bájos fiatal lány.

Peaches Geldof és Sophie Ellis BextorForrás: Northfoto, F&F

A kint igen népszerű The Only Way is Essex valóságshow két sztárja, Sam és Billie Faiers is részt vettek a bemutatón, csak úgy, mint például az Anglia-szerte ismert celeblány, Lucy Mecklenburgh. Sőt, a hétfőn, 25 évesen elhunyt Peaches Geldof is ott volt a sztárvendégek között. Bob Geldof lányát a hét elején találták holtan, halálának körülményei még ismeretlenek.