Megszületett Olivia Wilde kisbabája

Forrás: AFP/ /Michael Buckner -
anyaság terhesség kisbaba megszületés Olivia Wilde gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Wilde és szerelme, Jason Sudeikis most a világ egyik legboldogabb párja lehetnek: megszületett első közös gyermekük.

A kisfiú az Otis Alexander Sudeikis nevet kapta és április 20-án, vasárnap jött a világra - írja a People.com. A boldog kismama a szülés után három nappal adott hírt a kicsi érkezéséről saját Twitter oldalán, ahova egy közös képet is posztolt magáról és a babáról. Igaz, egyikükből sem látszik túl sok, de a boldogság és az öröm így is átjön a képen.

Forrás: twitter.com/oliviawilde

Pedig Olivia nem volt mindig ilyen magamutogató, ha a terhességről volt szó: egy ideig egyenesen úgy gondolta, örökre megtartja magának a babavárás izgalmát, és nem mutatja meg a világnak egyre gömbölyödő pocakját. Szerencsére nem így tett, így a csodaszép kismama a Golden Globe-díj-átadón és az Oscar-gálán is ott volt a vörös szőnyegen - és milyen jól tette!

Olivia Wilde után Lorde-ot is photoshopolta egy magazinhttp://www.life.hu/trend/20140420-lorde-orrat-photoshopoltak-a-fashion-magazin-cimlapjan.htmlA Fashion magazin nem először keveredik Photoshop-botrányba a címlapja miatt. Tavaly Olivia Wilde vált a képszerkesztő keze alatt viaszbábuvá, idén a fiatal énekesnő, Lorde orrát alakították át.Trend--Liam Neeson előtt meztelenkedett Olivia Wildehttp://www.life.hu/news/20140416-olivia-wilde-teljesen-meztelenre-vetkozott-a-harmadik-ember-cimu-filmben.htmlKollégája szeme láttára vált meg minden, de tényleg minden ruhájától a dögös színésznő.News--Babát vár Olivia Wildehttp://www.life.hu/csalad/20131028-olivia-wilde-amerikai-szineszno-elso-gyermekevel-terhes.htmlOlivia Wilde amerikai színésznő, akit legtöbben a Dr. House sorozatból ismernek, első babáját várja. Az apa Jason Sudeikis amerikai színész.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.