Az augusztusi esküvőjére készülő Daniella szorgalmasan edz a Vitalteammel, és lelkiismeretesen tartja a diétát, és ezt az eredményei is mutatjak, de az utóbbi időben azt tapasztalta, hogy azért lassabb ütemben fogy. Az elmúlt héten 79,7 kg-ot mért, szóval két hét alatt 1,5 kilót fogyott. Ez nem rossz, de mégsem ugyanaz az ütem, mint eddig. 

Fekete Kriszta, Daniella dietetikusa felhívta a lány figyelmét arra, hogy a zsírbontáshoz idő kell a szervezetnek, ezért előfordulhat, hogy beáll a súly, illetve rávilágított arra is, amit sokan figyelmen kívül hagynak, hogy a kevesebb súly más testösszetételt jelent, amihez a dietát is igazítani kell egy idő utan. A Vitalteam osszeszedett néhany gyakori fogyókúrás tévhitet, amiről érdemes tudnod! Daniella kicsit tartott attól, hogy a fogyás esetleg nyomot hagy a bőren, de szerencsére nincsenek fogyási csíkjai, ami a sok sportnak és szaunázásnak köszönhető, amik a bőret is karbantartják. 

Daniella fogyásában a Vitalteam szakértői segítenek, nézd meg tuti tippjeiketSőt, ha kíváncsi vagy arra is, hogy mit tehetsz akkor, ha megállsz a fogyásban, kattints IDE, adunk náhány szuper tippet.

Húzd el a csúszkát és nézd meg, mennyit változott Daniella alakja az elmúlt két hétben - döbbenetes különbség!

/1405/Danie201451516010

Daniella igy nyilatkozott a legutóbbi eredményekről: "Biztos vagyok benne, hogy a fogyás lelassulásában közrejátszik az is, hogy egyik héten kevés kalóriát vittem be, a másik héten pedig vizsgára készültem éjjel-nappal, és felborult a megszokott napi rutin. Szomorú vagyok, hogy most csak ennyit sikerült produkálnom, de a vizsga után kétszer annyira belehúzok, hogy behozzam magam!"