Kilókban lassabban, de centikben annál látványosabban fogy Daniella

esküvő szántó daniella fogyás új élet projekt menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az augusztusi esküvőjére készülő Daniella szorgalmasan edz a Vitalteammel, és lelkiismeretesen tartja a diétát, és ezt az eredményei is mutatjak, de az utóbbi időben azt tapasztalta, hogy azért lassabb ütemben fogy. Az elmúlt héten 79,7 kg-ot mért, szóval két hét alatt 1,5 kilót fogyott. Ez nem rossz, de mégsem ugyanaz az ütem, mint eddig. 

Fekete Kriszta, Daniella dietetikusa felhívta a lány figyelmét arra, hogy a zsírbontáshoz idő kell a szervezetnek, ezért előfordulhat, hogy beáll a súly, illetve rávilágított arra is, amit sokan figyelmen kívül hagynak, hogy a kevesebb súly más testösszetételt jelent, amihez a dietát is igazítani kell egy idő utan. A Vitalteam osszeszedett néhany gyakori fogyókúrás tévhitet, amiről érdemes tudnod! Daniella kicsit tartott attól, hogy a fogyás esetleg nyomot hagy a bőren, de szerencsére nincsenek fogyási csíkjai, ami a sok sportnak és szaunázásnak köszönhető, amik a bőret is karbantartják.

Daniella fogyásában a Vitalteam szakértői segítenek, nézd meg tuti tippjeiket! Sőt, ha kíváncsi vagy arra is, hogy mit tehetsz akkor, ha megállsz a fogyásban, kattints IDE, adunk náhány szuper tippet.

Húzd el a csúszkát és nézd meg, mennyit változott Daniella alakja az elmúlt két hétben - döbbenetes különbség!

/1405/Danie201451516010

Daniella igy nyilatkozott a legutóbbi eredményekről: "Biztos vagyok benne, hogy a fogyás lelassulásában közrejátszik az is, hogy egyik héten kevés kalóriát vittem be, a másik héten pedig vizsgára készültem éjjel-nappal, és felborult a megszokott napi rutin. Szomorú vagyok, hogy most csak ennyit sikerült produkálnom, de a vizsga után kétszer annyira belehúzok, hogy behozzam magam!"

Pajzsmirigy-para: avagy ez is lehet a hízás okahttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140509-pajzsmirigy-tul-illetve-alulmukodes-jele-lehet-a-hizas-a-fogyas-a-szaraz-haj-a-szaraz-bor-a.htmlTudatosan szinte senki nem figyel arra, hogy megfelelő mennyiségben juttatja-e be a szervezetébe a jódot. Pedig a túlzott vagy éppen fordítva, a túl kevés jódfogyasztás magában hordozza a pajzsmirigy-betegségek kialakulásának kockázatát. Szántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonyánál is pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg az orvosok, de amióta gyógyszeres kezelést kap, minden panasza szűnni látszik. DaniellaOrigoDaniella megmondja a tutit!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140513-daniella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-fogyni-vagyo-menyasszonyahoz-ismet-befutott-egy-kerdes.htmlSzántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val egyre csak fogyó menyasszonya örömmel válaszol rajongói kérdéseire. Így tett ezúttal is.DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huIndul az interaktív esküvő! Szavazz és döntsd el te, hogyan menjen férjhez Daniella!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140506-daniella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-interaktiv-eskuvojen-szavazassal-donthet-az-olvaso-milyen.htmlDaniellának, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonyának az a célja, hogy augusztusi esküvőjére bombaformába hozza magát. A február óta tartó felkészülésnek köszönhetően Daniella immár 13 kilótól szabadult meg. Mivel már csak három hónap van hátra az augusztus 2-ára tervezett esküvőig, elkezdődhetnek az erre vonatkozó előkészületek is - és ennek most te is a részese lehetsz!DaniellaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.