Gigacukiság - Menyasszonyi fotózás vizslákkal

Forrás: Göblyös Péter/Vizslafotózás.hu -
esküvő fotózás Vizsla menyasszony négylábú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több vizsla (és persze más négylábú) bukkan fel az esküvőkön, menyasszonyi fotózásokon. Hiába, ők is a családhoz tartoznak. Íme, néhány tündéri fotó a Vizslamentés védenceivel.

Aki nagy kutyabarát és tart is otthon egy (vagy több) blökit, az tudja jól, mennyi szeretetet kap tőle az ember. Ha pedig vizslád van, nem is kérdés: „a mini emberkének" ott a helye melletted azon a napon is, amely kifejezetten a szerelemről és szeretetről szól: az esküvőn. Egyre többen gondolkodnak hasonlóan, így a kutyusok kezdenek megjelenni a lagzikon, illetve a menyasszonyi fotózáson.

Forrás: Göblyös Péter/Vizslafotózás.hu

Legyen szó egy kajla kölyök, vagy egy idősebb, nyugodtabb vizsláról, nincs is annál bájosabb, mint amikor négylábú kedvenceddel is megosztod életed egyik – ha nem a legszebb – napját. Csak a menyasszonyi ruhád ne sajnáld! :)

Forrás: Göblyös Péter/Vizslafotózás.hu

Olyan édesek, nem? További cuki fotókat IDE kattintva nézegethettek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.