Andy Vajna 70. születésnapi partiján önfeledten bulizott, sőt még dalra is fakadt Dobó Kata.

A népes vendégseregből, akiket Vajna Timi hívott meg férje elképesztő születésnapi meglepetéspartijáraa híres ex, Dobó Kata sem hiányozhatott. A színésznő Geszti Péterrel még dalra is fakadt, táncolt és remekül érezte magát – írja a Story. 

Vajna Timi Szily Nórának  a következőt mondta férjéről: "Tudod, mit szeretnék? Sokszor mondom. Andyt fiatalon! Bár szerinte akkor biztosan nem lettünk volna együtt, mert nagyon szeleburdi fiú volt és mindig csajozott. De mégis kíváncsi lennék, hogy milyen lehetett."
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

„A hatvanadik születésnapi partimat Kata szervezte, úgyhogy biztos adott jó tanácsokat Timinek" –nevetett Andy Vajna, aki szerint mindkét nő remek munkát végzett. „Én máig nagyon szeretem Katát és a legjobbat akarom neki. A szívemnek egy része mindig az övé marad. De szerelemmel csak a feleségemet szeretem" – szögezte le a producer, akitől felesége vette át a szót.

"Akkora szerelem volt közte és a férjem között, hogy Kata mindig Andy életének részese marad. Van úgy, hogy Kata átjön hozzánk a kislányával, vacsorázunk vagy együtt fürdünk a medencében, Andy pedig csak hahotázik" - mesélte Timi... mi pedig elképzeltük ezt az idilli képet...