Szinte családtag a Vajna házaspárnál Dobó Kata

Fotó: Pályi Zsófia [origo] -
Dobó Kata születésnapi buli családtag exbarátnő Andy Vajna mulatozás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna 70. születésnapi partiján önfeledten bulizott, sőt még dalra is fakadt Dobó Kata.

A népes vendégseregből, akiket Vajna Timi hívott meg férje elképesztő születésnapi meglepetéspartijára, a híres ex, Dobó Kata sem hiányozhatott. A színésznő Geszti Péterrel még dalra is fakadt, táncolt és remekül érezte magát – írja a Story.

Vajna Timi Szily Nórának a következőt mondta férjéről: "Tudod, mit szeretnék? Sokszor mondom. Andyt fiatalon! Bár szerinte akkor biztosan nem lettünk volna együtt, mert nagyon szeleburdi fiú volt és mindig csajozott. De mégis kíváncsi lennék, hogy milyen lehetett."
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

„A hatvanadik születésnapi partimat Kata szervezte, úgyhogy biztos adott jó tanácsokat Timinek" –nevetett Andy Vajna, aki szerint mindkét nő remek munkát végzett. „Én máig nagyon szeretem Katát és a legjobbat akarom neki. A szívemnek egy része mindig az övé marad. De szerelemmel csak a feleségemet szeretem" – szögezte le a producer, akitől felesége vette át a szót.

"Akkora szerelem volt közte és a férjem között, hogy Kata mindig Andy életének részese marad. Van úgy, hogy Kata átjön hozzánk a kislányával, vacsorázunk vagy együtt fürdünk a medencében, Andy pedig csak hahotázik" - mesélte Timi... mi pedig elképzeltük ezt az idilli képet...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.