Bence remek szabadtéri sportokat ajánl, amelyekkel szórakozás és kikapcsolódás közben leszaladnak rólad a felesleges kilók.

Bár már javában zajlik a nyár, még mindig vannak olyanok, akik azon dolgoznak, hogy jobb formába hozzák magukat a vakációra. Ebben természetesen segíthet, ha egészségesen táplálkozunk, de egy kis mozgás elengedhetetlen. Így van ezzel Istenes Bence is, akinek hosszú idő óta csak nyáron van ideje egy kis pihenésre, amit igyekszik is kihasználni és szinte a hét minden napjára talál valami olyan sportot, ami nemcsak jót tesz a szervezetének, de szórakoztató is.

Forrás: facebook/Istenes Bence

Bence 7 tippje a 7 minden napjára:

Bicikli

Az első és legalapvetőbb sportolási lehetőség, amelyet ma már szerencsére a forgalmas városokban is egyre könnyebb űzni. "Sokszor a munkahelyemre is biciklivel járok, mert sokkal gyorsabb, mint az autó, hangulatosabb és még a parkolással sem kell bajlódnom. Csajok, a biciklizéstől izmosabb lesz a combotok és a feneketek, ezért pattanjatok nyeregbe!" - biztat mindenkit a műsorvezető.

Görkorcsolya

"Görkorcsolyával bárhova pillanatok alatt eljutok és randikra is kiváló időtöltés. Nincs annál jobb, mint egymás csetlő-botló mozdulatain együtt mosolyogni és közös élményekkel gazdagodni. Lányok, ha kemény feneket és izmos lábakat szeretnétek, mindenképp görkorizzatok!" - így hangzik Bence tanácsa.

Istenes Bence így hódol az air chairnekForrás: facebook/Istenes Bence

Vízi sportok

Kedvelem a kajakozást, a wakeboardozást és a szörfözést, sőt mostanában egy új kedvencemnek, az air chairnek hódolok. Ezek a sportok amellett, hogy haverokkal viccesek tudnak lenni, még a legnagyobb melegben is kellemesen lehűtenek, ráadásul az egész testet átmozgatják.

Forrás: merlin

Freestyle foci
Új szerelem az életemben a freestyle foci, amivel a nyár folyamán ismerkedtem meg. Mivel profi focista múlttal rendelkezem, hamar ráéreztem erre a speciális sportágra. Mostanában szívesen gyakorolok a Pepsi FUNBALL Team tagjaival, hogy minél több trükköt elsajátítsak.

Így szurkolt Németországnak az egykoron versenyszerűen focizó Istenes Bence a focivébén.

Röplabda
Bármikor lelkesen beszállok röplabdázni, ha összejön a baráti társaság és egy jó csapat. A röplabda a lábat és a kart is izmosítja.

Pingpong
Régóta hódolok ennek a sportnak, mindig a nyári táborokat, sütögetéseket juttatja eszembe egy-egy pingpongmeccs.

Strandfoci
Bár a versenysportra 1-2 éve már nincs időm, minden alkalmat kihasználok a focizásra. Ilyenkor teljesen el tudom engedni magam és belefeledkezem a játékba.