Az 52 éves Meg Ryan egykori bűbájos arca már a múlté: a plasztikai műtétek és az idő nyomot hagyott a kinézetén.

Hihetetlen, de még Meg Ryan felett is kegyetlenül eljárt az idő! Az amerikai színésznő és producer korábban számos filmben megmutatta elragadó pofiját (és tehetségét). Legalább egy kedvenc filmje mindenkinek van tőle, legyen az A szerelem hálójában vagy a Kate és Leopold. 

Meg Ryan A szerelem hálójában című filmbenForrás: Entertainment Pictures/© 1998 by Entertainment Pictures/Warner Bros.

Sok kisebb filmszerep után először 1989-ben kapta meg első főszerepét, a Harry és Sallyben. Ezután – kis túlzással – szinte nem készült romantikus vígjáték nélküle.

Az angyalok városa című filmben Nicolas Cage oldalánForrás: Entertainment Pictures/(©) Copyright 1998 by 19980101/The Movie Company

Ami a magánéletét illeti, 1991-ben ment hozzá Dennis Quaidhez. Egy fiuk született, Jack. Meg 2000-ben habarodott bele Russell Crowe-ba, akivel rövid ideig jártak, Quaiddel pedig 2001-ben hivatalosan is elváltak. Ryan 2006-ban fogadott örökbe egy kínai lányt, Daisyt.

Néhány éve egy amerikai rockénekessel, John Mellencamppal kezdett randizni. A férfi több mint 18 év házasság után végül elvált feleségétől. A legfrissebb hírek szerint azonban a napokban Ryannel is szakított.

Meg Ryan napjainkbanForrás: NORTHFOTO/Manuel Romano/NurPhoto/Manuel Romano

A színésznő számos szépészeti beavatkozáson esett át az utóbbi időben. Ahogy a Life.hu is megírta, teljesen botoxmániás lett. Így sajnos már csak a filmeken idézhetjük vissza természetes, bájos arcát.