Takács Nóra körömlakkot és arckrémet tart a hűtőben

Forrás: Takács Nóra -
fagyasztóládák Takács Nóra hűtő pulóver körömlakk arckrém szépségszakértő cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takács Nóra, a Life.hu szépségszakértője elárulta, milyen szépségápolási termékeket tart a frigóban és miért.

Körömlakk a hűtőben, harisnya a fagyasztóban? Ha te sem csak zöldségeket és tejtermékeket tárolsz a frigóban, ne izgulj! Egy friss felmérés szerint ma 22 millió európai nő tesz hasonlóan. A legszokatlanabb frizsiderben tartott cikkek közé tartozik a fehérnemű, a talpbetét, a körömlakk, a szemmaszk és a kasmírpulcsi. Takács Nóra, a Life.hu sztárszerzője is kinyitotta ajtaját és elárulta, mi lapul nála.

Forrás: Takács Nóra

„Egy barátom kinyitotta nálam a hűtőt, hogy kiszolgálja magát, majd megrökönyödve becsukta és csak ennyit szólt: te miket tartasz a hűtőben? Mondanom sem kell, nem nő volt az illető. Ha az lett volna, elégedett bólintással nyugtázta volna a látottakat, maximum feltesz egy-két szakmai kérdést. Az, hogy a kedvenc körömlakkjaim a hűtőben vannak, nekem teljesen természetes" – kezdi Nóra, aki szerint nagyon meleg nyári napokon a körömlakkokat érdemes hűtőszekrényben tartani, mivel így nem sűrűsödnek be, és könnyebben kenhetőek. Ezen kívül tovább megőrzik a minőségüket. De azért ne ess túlzásba! Nem kell rögtön a fagyasztóba tenni.

Kiderült az is, hogy Nóra az arckrémjeit, szemkörnyék ápolóit is a hűtőben tartja, mivel így reggelente kellemesen hűs, élénkítő hatásuk van, nem mellékesen a természetes összetevőknek külön jót tesz a hűs levegő. A normál arckrémekben elegendő tartósítószer van ahhoz, hogy jól bírják a szobahőmérsékletet, a bio-natúr termékeknek viszont kell a hűtés, hogy megőrizzék természetes összetevőik erejét. Sztárszerzőnk a szépségápolásban használt olajakat is a hűtőben tartja. Itt viszont figyelni kell, mert van közöttük olyan, ami szilárddá válik bizonyos hőmérséklet alatt. Ilyen például a kókuszolaj, ami szobahőmérsékleten folyik, hűtőben viszont megdermed.

Forrás: eurolex

A Samsung 16 éven felüli európai nőket kérdezett kutatása szerint 1,4 millió nő olykor nadrágot is tesz hűvösre a szalámi mellé. A kasmír pulcsi azért kerül a hűtőbe, hogy ne legyen molyrágta, a bőrnadrág pedig azért, hogy visszanyerje alakját, és ne legyen kitérdesedve.

Takács Nóra új cipőit például nem a lábát kínozva szokta betörni, hanem egyszerűen egy zárható zacskóba vizet tölt, majd ezt a cipőbe teszi, és az egész mehet a fagyasztóba. A víz megfagy, kitágul, közben pedig szépen betöri az új cipellőt.

„Itt az ősz, sokunknál előkerültek a kötött pulóverek, és ilyenkor döbbenünk rá, hogy bizony egy-két darab már elnyúlt, szöszös, kissé viharvert állapotban van. Nincs vész! Fogj egy nagy műanyag zacskót, rakd bele a kötött, angóra, moher pulcsikat, és tedd az egészet pár órára a hűtőbe, így a fonál jóval ellenállóbb lesz, és a pulcsid is visszanyeri eredeti formáját!" – ad tippet a szépségszakértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.