Mádai Vivien: „Zénó születése maga volt a vegytiszta szenvedés"

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
terhesség érzéstelenítés kín vajúdás fájdalom Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vivien könnyen viselte a terhességet és nagyon várta kisbabája érkezését, arra azonban nem számított, hogy a kínok kínját állja ki a vajúdás alatt és után.

Ahogy a Life.hu is megírta, Mádai Vivien a gyermekvállalást a világ legjobb dolgának tartja. A lelkes kismama végig figyelt kisbabája egészségére. A vajúdás azonban megviselte a műsorvezetőt, akinek gerincferdülése miatt többször mellészúrták a gerincérzéstelenítést. A fájdalomtól pedig a hálóingét is szétszakította fogaival - írja a Story.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

„Miután hazamentünk, négy nappal később vissza kellett mennem a kórházba, mert maradt bennem valami, amit el kellett távolítani, Újabb négy napot töltöttem bent. Pár napra rá pedig a varratom gyulladt be. Közben folyamatosan azt kérdeztem magamtól: miért történik ez?" – mesélte Vivien, aki már kiheverte a fájdalmakat és topformában jelent meg egy sajtótájékoztatón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.