Mádai Vivien egy hónappal a szülés után máris topformában van

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
alak szülés Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien, aki szeptember közepén adott életet első kisfiának, Zénónak, egy hónappal a szülés után pár órára kiszabadult a babaszobából. Remekül néz ki és csak úgy ragyog az anyaságtól, pedig bevallotta, hogy a szülést szörnyűnek tartotta.

A nehéz szülés sem vette el Vivien kedvét egy második gyerektől, pedig az MTVA bájos műsorvezetője megszenvedett a kisfiúért. 19 óra vajúdás után, császárral hozta világra a babát, akinek a nyakára kétszer is rátekeredett a köldökzsinór. Nagyon őszintén bevallotta, hogy ennyire rosszra nem számított.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

"Azért osztottam meg a nőtársaimmal a tapasztalataimat, mert úgy gondoltam, hogy az a szülés előtt álló anyuka, aki elolvassa, jobban fel tud készülni gyermeke világrahozatalára. Én rengeteg olyan hozzászólást olvastam, amely szerint a szülés mennyire egyszerű dolog, hogy csak kicsusszant a baba, észre sem vették az anyukák. Nem akartam hazudni, de ez nem feltétlenül igaz, és miután ezek az írások alaposan megvezettek, nem is tudtam igazából felkészülni rá. Mondták, hogy rossz lesz, de ezt csak saját magadon tudod megtapasztalni. Ez a világ legkeményebb dolga! Most, hogy kiírtam magamból, sokan megkerestek, hogy ők is ezt élték át. Megkönnyebbültem, már nem érzem magam rossz anyának azért, mert fáradt vagyok vagy nehéz feladatnak tartottam a szülést" - osztotta meg velünk gondolatait Vivien, aki első estéjét töltötte külön a kisfiától Az Ország Boltja 2014 díjátadó gálán. A nagymama vigyázott a kisfiúra, aki békésen aludt otthon, nem sírt édesanyja után.

"Amikor rám mosolyog a kisfiam, azonnal elfelejtem a szörnyű élményeimet. Itthon vagyunk, egészségesek, csak erre fókuszálunk. Most mozdultam ki a szülés óta először, két szoptatás között. Fura, hogy vannak egy éven felüli emberek is, de nagyon szeretek otthon lenni a családi meghittségben. Anyukám segít, de a párom is igyekszik, munka után a fürdetésre mindig hazaér. Nagyon lelkes" - tette hozzá Vivien, aki pár hete szült, de nagyon jó formában van.

"A hasam visszahúzódott, de ez most nem fontos, nem is álltam mérlegre a szülés óta. Majd hat hét után elkezdek újra sportolni az állóképességem javítása miatt. Fel kell nőni a feladathoz, rám szakadt a felelősség valakinek az életéért, ez rárakja az emberre a terhet."

Megszületett Hujberék kislánya http://www.life.hu/csalad/20141010-megszuletett-hujber-ferenc-es-cynthia-kislanya-noa.html Megszületett Hujber Noa, Hujber Feri és felesége, Cynthia kislánya. Az anyuka közösségi oldalára is posztolta a gólyahírt. A Life.hu telefonon érte el a boldog kispapát. Család Origo Megszületett Béres Alexandra kislánya, Flóra http://www.life.hu/csalad/20141009-megszuletett-beres-alexandra-kislanya-flora.html 2014. október 9-én 10 óra után néhány perccel, megszületett Béres Alexandra második kislánya. A kisbaba időre jött a világra, 3400 grammal és a Flóra keresztnevet kapta. Család -- Gólyahír! Megszületett Harsányi Levente kislánya http://www.life.hu/csalad/20141007-harsanyi-levente-musorvezeto-kislanya-lilla-boglarka-megszuletett.html Egy hétig titkolta a büszke édesapa, hogy megszületett kislánya, Lilla Boglárka. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.