Sokat változott az utóbbi időben a magyar színésznő: fiúsra vágatta a haját, lényegesen merészebb lett a sminkelés terén, és remekül érzi magát. A Life.hu sorozatában ezúttal Szinetár Dóra szépségtrükkjeiről olvashattok.

1. Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Ha nem is tőle tanultam, de együtt kezdtünk el járni még évekkel ezelőtt Harangvölgyi Anna barátnőmhöz, aki a krémjeivel csodákat tesz a bőrünkkel. Olyan kozmetikumokat használunk, amik csakis természetes anyagokból készülnek, és tényleg azokat az összetevőket tartalmazzák, amire a bőrnek szüksége van. Édesanyám és én gyakran részt veszünk egy ilyen 3 lépéses rituálén, nekünk ez nagyon beválik!

Forrás: RedLemon

2. Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Megpróbálok minél többet aludni, igyekszem sok folyadékot fogyasztani, és amennyire lehet, kerülöm a stresszt. Szerintem ezek a dolgok felelősek a bőrünk szépségéért

3. Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Ajakápoló mindig van nálam, illetve télen olyan krém, amivel magamnak vagy a kislányomnak be tudom kenni a kiszáradt bőrét.

Forrás: Szinetár Dóra

4. Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

A ráncfelvarrás. Nem is, a szájfeltöltés! Tudod, mit? Mindkettő felesleges!

5. Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Az elmúlt pár hétben kezdtem el élénkpiros rúzzsal festeni az ajkaimat. Ilyenre régen soha nem vetemedtem, de amióta levágattam a hajam, más a helyzet. Most, hogy rövid, fiús a frizurám, sokkal szívesebben használok efféle nőies dolgokat, és imádom őket! Az utóbbi időben ilyen téren is merészebb lettem.