Lionel Richie 16 éves lánya már ott van a legnagyobb sztárok között

Forrás: Tumblr/graphicsmetropolis -
Sofia Richie modell Kendall Jenner Michael Jackson Kylie Jenner Paris Jackson Nicole Richie középiskolás Lionel Richie modellügynökség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sofia Richie még csak középiskolás, de már most irigyelhetjük gardróbjáért, fényes társasági életéért és a világ egyik vezető modellügynökségével kötött szerződéséért.

Lionel Richie lánya is belépett azon feltörekvő sztárcsemeték közé, akiknek érdemes megjegyezni a nevét.

Forrás: Tumblr/graphicsmetropolis

Sofia Richie mindössze 16 éves, de máris szerződtette a világ egyik legnagyobb modellügynöksége, a Select Model Managment, amely többek között Irina Shayk, Agyness Deyn, Jessica Hart és Pixie Geldof karrierjét egyengeti.

Sofia ráadásul természetes könnyedséggel igazodik ki a celebvilág útvesztőiben: nővérétől, Nicole-tól cseni el a ruháit, akinek hála Samantha Ronson videóklipjében is szerepelt, Kendall és Kylie Jennerrel jár vásárolni, Michael Jacksont csak keresztapaként emlegeti, annak lányát, Parist pedig a legjobb barátnőjeként. Nem semmi.

Feltörekvőben az újabb sztárcsemete-generáció

Jaggerek, Baldwinok és Hurleyk - a szemünk előtt cseperedtek fel a hollywoodi hírességek leszármazottjai. A Life.hu ITT mutatta meg, melyik sztárcsemete hogyan kaparta ki magának azt a bizonyos gesztenyét.
Magyarra tanítja az internetet Palvin Barbarahttp://www.life.hu/trend/20141209-palvin-barbara-magyar-nyelvre-tanit-az-interneten.htmlAz i-D magazin jóvoltából ezúttal a magyar nyelv került terítékre Palvin Barbara előadásában, aki nem hazudtolta meg magát: kacéran, olykor alig-ruhában tanítja a népet anyanyelvünk szépségeire.TrendOrigoNicole Richie sógorával jött össze Cameron Diazhttp://www.life.hu/intim/20140519-cameron-diaz-bepasizott-benji-maddennel-jar.htmlA hírek szerint Benji Maddennel, a Good Charlotte énekesével randizik a szőke színésznő.Intim--Túl fiatal a modellkedéshez? Támadások kereszttüzében a gyönyörű 9 éves kislányhttp://www.life.hu/trend/20141128-kristina-pimenova-9-eves-orosz-szupermodellt-sokan-tamadjak-a-kora-miatt.htmlKristina Pimenova az egyik legfiatalabb szupermodell a világon. Mindössze 9 éves. Nem csoda, hogy megosztja a közönség véleményét, de azt mondják róla, hogy ő a világ leggyönyörűbb lánya.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.