Jennifer Aniston levetkőzött és elárulta, miért nincs még gyereke

Forrás: Allure magazin -
Allure szülés Justin Theroux vetkőzés félmeztelen gyerekvállalás magazin vőlegény Jennifer Aniston gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félmeztelenül pózol az Allure magazin januári számában a színésznő, akinek fáj, hogy az emberek túl önzőnek és karrieristának gondolják őt ahhoz, hogy gyereke legyen.

A 2015-ös januári Allure magazin egy az egyben Jennifer Anistonról fog szól, aki nem csupán a meztelenkedést vállalta be érte, hanem az emberek fejében is rendet rakott a gyerek-kérdésben.

Forrás: Allure magazine

A Jóbarátok színésznőjéről, aki a képen fodrászát, Chris McMillant ölelgeti olyan kedvesen, szinte minden hónapban felröppen a pletyka, miszerint gyereket vár vőlegényétől, Justin Therouxtól. Jennifernek pedig már elege van.

Forrás: Allure magazin

Jennifer egyszer sem mondta a magazinnak adott interjúban, hogy nem szeretne babát, vőlegényéről, Justin Therouxról viszont annál többet beszélt: gondoskodónak, hűségesnek és ragaszkodónak nevezte párját. Cuki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.