Félmeztelenül pózol az Allure magazin januári számában a színésznő, akinek fáj, hogy az emberek túl önzőnek és karrieristának gondolják őt ahhoz, hogy gyereke legyen.

A 2015-ös januári Allure magazin egy az egyben Jennifer Anistonról fog szól, aki nem csupán a meztelenkedést vállalta be érte, hanem az emberek fejében is rendet rakott a gyerek-kérdésben.

Forrás: Allure magazine

A Jóbarátok színésznőjéről, aki a képen fodrászát, Chris McMillant ölelgeti olyan kedvesen, szinte minden hónapban felröppen a pletyka, miszerint gyereket vár vőlegényétől, Justin Therouxtól. Jennifernek pedig már elege van.

„Nem szeretem azt a nyomást, amit az emberek tesznek a nőkre, azért, mert nem nemzenek gyereket. Szerintem ez nem igazságos. Attól, hogy nem született gyereked, nem jelenti azt, hogy nem anyáskodsz – a kutyádon, a barátaidon, a gyerekeiden" – fakadt ki a színésznő, aki hozzátette, rengeteg oka lehet annak, hogy miért nincsenek még gyerekei valakinek.

Forrás: Allure magazin

Jennifer egyszer sem mondta a magazinnak adott interjúban, hogy nem szeretne babát, vőlegényéről, Justin Therouxról viszont annál többet beszélt: gondoskodónak, hűségesnek és ragaszkodónak nevezte párját. Cuki!