Legalább 20 centi szőrtől szabadult meg Kim Kardashian

frizura Kanye West haj kim kardashian stílusváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celeblány erre a hétre két világraszóló tettet tervezett, és szombat lévén kijelenthetjük, hogy mindkettőt sikerült teljesítenie. Vajon van okunk rettegni a holnaptól?

Kim Kardashian hétfőn újfent megmutatta csupasz fenekét, pedig aligha tartogat még bárki számára újdonságot gondosan karban tartott tompora. Ennek ellenére úgy döntött, ismét felhívja rá a figyelmünket.

A hét vége felé pedig új frizurát villantott, amit azért garantáltan könnyebb lesz feldolgoznunk, mintha újra az egyik intim testrészét posztolta volna az orrunk alá.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Kim Pamela Andersont utánozza a Vogue-ban:

Visszafogott, majdhogynem unalmas lett Kim Kardashianhoz képest az ikonikus magazin vele készült divatanyaga. Ahhoz képest, hogy annak idején maga Anna Wintour szögezte le, a Vogue magazin nem kér Kim Kardashianból, a valóságshow-sztár újra a lap címlapján szerepel. Íme a decens fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.