Íme, a top 5 legdögösebb német pasi

Forrás: AFP/Carl Court -
Mats Hummels Michael Ballack Michael Fassbender Til Schweiger Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban csokorba szedtük már a legdögösebb francia férfiakat, most pedig haladunk kelet felé, és jönnek a szexis német hímek. Íme, a Life.hu kedvencei.

1. Michael Fassbender

Ki más lehetne a legvonzóbb német, mint Michael Fassbender? Nem meglepő, hogy a korántsem annyira szégyentelen színész van a listánk legelején. Nem ez ugyanis az első összeállításunk, amelyre felkerült. Ott volt, amikor a legszebb mosolyú pasikat listáztuk, de szerepelt Pőre szexistenek a moziban: formás popók és méretes péniszek a vásznon című cikkünkben is. Nem véletlenül.

Forrás: AFP/Carl Court

2. Til Schweiger

A második hely Til Schweigernek jár, aki a Becstelen Brigantyk kapcsán össze is köthető az agyunkban Fassbenderrel. A néha igencsak szigorú arcú színész-rendezőt egyébként nem csak akkor szeretjük, amikor gonosztevőt alakít, teljesen odavagyunk például a lelkiismeretes apuka karekteréért is, amit például az általa rendezett Kislány a küszöbön című filmben is láthatunk tőle. Imádjuk!

Forrás: AFP/Gerard Julien

3. Mats Hummels

Ugyan az Ők a top 20 legszexisebb pasi a focivébén című írásunkba anno egy német klasszis sem került be, ha nagyon igyekszünk, a világbajnokok között is találunk egy igazán jó pasit. Korábbi hibánkat orvosolván, miszerint a németek öltözőjében nem kellő odafigyeléssel néztünk szét nyáron, itt van most a jóképű Mats Hummels.

Forrás: AFP/Gerard Julien

4. Michael Ballack

Korábban persze könnyű dolga volt a német válogatottért rajongó nőknek, amíg ugyanis Michael Ballack kerettag volt, a Nationalelf világversenyeken való menetelését is nagyobb izgalom volt nézni. Most kevesebb köztük a tüzes kan, cserébe ők a világ legjobbjai. Valamit valamiért.

Forrás: AFP/Gerard Julien

5. Gedeon Burkhard

Akinek első hallásra ismerős Burkhard neve, azonban nem tudja hová tenni, egy pillanatig se érezze rosszul magát. Gedeon ugyanis a Rex felügyelőben volt Rex gazdája még a '90-es évek idusán, majd pedig a másik német sikersorozatban, a Cobra 11-ben tűnt fel. (Hogy miért teszi szexisebbé a pasikat a kutya, itt fejtettük ki korábban.)

Az egyébként magyar felmenőkkel is rendelkező színész nem szerepelt túl sok világmegváltó szuperprodukcióban, de azért van benne valami. A Bild olvasói például 1998-ban Németország harmadik legerotikusabb pasijának választották. Jó, nem egy People magazin, de azért ez is menő.

Forrás: AFP/Gerard Julien

A People magazin legszexisebbjei:

A People magazin minden évben kiválasztja az év legszexisebb férfijét. Mint ismeretes, 2014-ben Chris Hemsworth, 2013-ban pedig a Maroon 5 énekese és a The Voice egyik mentora, Adam Levine lett a világ legdögösebbje. A Life.hu korábban visszautazott az időben, és csokorba szedte az elmúlt 15 év nyerteseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.