Kim Kardashian Pamela Andersont utánozza a Vogue-ban

Forrás: Vogue Australia -
Kim Kardashian címlap Vogue Baywatch magazin Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszafogott, majdhogynem unalmas lett Kim Kardashianhoz képest az ikonikus magazin vele készült divatanyaga. Ismét a címlapon a valóságshow-sztár!

Ahhoz képest, hogy annak idején maga Anna Wintour szögezte le, a Vogue magazin nem kér Kim Kardashianból, a valóságshow-sztár újra az ikonikus magazin címlapján szerepel.

Forrás: Vogue Australia

Igen, a jég már jó ideje megtört, Kim pedig ezúttal az ausztrál Vogue címlapjára került. Az egygyerekes sztáranyukától valami merészebbre számítottunk (ugye, senkit sem kell emlékeztetni a Paper magazinban megjelent botrányos fotóira), ám most visszafogottan, ruhában állt modellt, majd egy kicsit a tengerparton Baywatch-lányoskodott.

Forrás: Vogue Australia

Hogy került Kim Kardashian a Vogue címlapjára?

Hatalmas port kavart, amikor az ikonikus magazin Kim Kardashiant és Kanye Westet tette a címlapjára. Hogy ez miért jelentett óriási mérföldkövet, arról a Life.hu ide kattintva írt bővebben.
Felismered? Kim Kardashian legújabb címlapfotója több, mint meglepőhttp://www.life.hu/trend/20150104-kim-kardashian-a-love-magazin-cimlapjan-felismerhetetlen.htmlA celeblány szereti sokkolni a népet - ezúttal a Love magazin címlapján pózol, gyakorlatilag felismerhetetlenül. Trend--Kim Kardashian új otthona egy dollármilliós megagiga luxuskastély leszhttp://www.life.hu/csalad/20141231-kim-kardashian-es-kanye-west-uj-otthona-egy-dollarmillios-luxuskastely-lesz.htmlRózsakert, mozi és szőlőültetvény - csak néhány finomság Kim Kardashian és Kanye West új otthonából, ahová hamarosan beköltözik a sztárpár.Család--Remek választások, nagy mellélövések - így divatozott Kim Kardashian 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20141222-kim-kardashian-celeb-szexi-ruhai-es-kinos-szettjei-2014-ben.htmlKim Kardashian a világ egyik legmegosztóbb személyisége. Van, aki imádja, van, aki utálja, olyan szinte biztosan nem létezik, akinek nincs valamilyen véleménye róla. Kim igazi stílusikon, de ahogyan az a legjobbakkal is előfordul, neki is sikerül néha hatalmasat hibázni öltözködés terén. Lássuk, 2014-ben hogyan szerepelt a világ első számú celebfelesége. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.