Természetesen hozzánk hasonlóan a hírességeknek is szükségük van pihenésre, kikapcsolódásra, és arra, hogy kiengedjék a gőzt. Sokszor ők is wellnesshotelek mellett döntenek, és ott töltik el jól megérdemelt szabadságukat egy-egy hosszabb koncertsorozat után, vagy éppen két forgatás között. Lássuk hát, hova járnak kedvenceink!

Ennyien nem tévedhetnek: Parrot Cay Resort & Spa

Ha már karibi álomnyaralás, akkor egyértelműen a Parrot Cay a sztárok választása. Tengerközeli, csendes, gyönyörű, szó szerint a nyugalom paradicsomi szigete. Ha azonban a hírességek úgy döntenek, kiélvezik a wellness-lehetőségeket, óriási és mindennel felszerelt konditermek, jógaszobák, a legkülönfélébb arc- és testkezelések, szaunák, valamint szabadtéri és fedett medencék állnak a rendelkezésükre. Ha pedig éppen úgy gondolják, a tengerben tartják meg a reggeli napüdvözletet, arra is van lehetőségük.

/1502/Welln2015223172920

A Parrot Cayt rendszeresen látogatja Justin Timberlake és Jessica Biel, Julia Roberts és Penélope Cruz, valamint a családjaik, és a fiatal Zac Efron is. Úgy hírlik, Ben Affleck és Jennifer Garner 2005-ben is itt tartották álomesküvőjüket, Eva Longoria pedig 2007-ben nászútra jött ide korábbi férjével, Tony Parkerrel.

A tengerpart nem garantálja a boldogságot:
Gyakran halljuk és irigykedve figyeljük, ahogy a legnagyobb sztárok a világtól távol, egy egzotikus szigeten vagy egy gyönyörű tengerparton mondják ki a boldogító igent. A paradicsomi miliő azonban sok esetben nem garancia a boldogságra, sőt. Eva Longoria esetében is ez lett volna a gond? Kiderül a Life.hu korábbi cikkéből.

Európát sem kell elhagyni: Aman Canal Grande

Ha már a házasságkötéseknél tartunk, fontos megjegyezni, hogy George Clooney és felesége, Amal például egészen Olaszországig jöttek, hogy Velence egyik legfantasztikusabb szállodájában, az Aman Canal Grande történelmi épületében tartsák meg világraszóló menyegzőjüket.

A 18. századi létesítmény mindössze két esztendeje működik szállodaként, falai között pedig tökéletes elegyet alkot a múlt és a jövő. Az eredeti berendezések tőszomszédságában bújik meg például a modern wellnessrészleg, az edzőtermek, a szobákban a hatalmas freskók alatt terpeszkednek a relaxáló kádak, a sztárok tökéletes pihenését pedig a gyönyörű kilátás, a meseszép panoráma és az álomszerű kert teljesíti ki. Külön érdekesség, hogy az ideérkezők a Canal Grandén keresztül, vagyis hajón vagy gondolán közelíthetik meg az épületet.

/1502/Eur_p2015223172639
Wellness-kisokos: Téli újjászületéshez, relaxációhoz
A téli időszakban nincs is jobb egy néhány napos wellnesshétvégénél. Ilyenkor mindenki előszeretettel veti alá magát a különböző testkezeléseknek, és próbálja ki a jobbnál jobb szaunákat, kabinokat, kamrákat. Ám jó, ha tudod, mi mire jó, és mi történik a testeddel ilyen alkalmakkor. A Life.hu korábbi összeállításából kiderül, melyik élménybarlang milyen célt is szolgál.

Párizst látni és érezni kell: Le Bristol

A gazdagok és híresek Párizsa című cikkünkből kiderül, hogy Jennifer Lopez, Madonna, Mariah Carey és Arnold Schwarzenegger korábban szívesen szálltak meg a Place de la Concorde közelében fekvő Hotel de Crillonban. A hírek szerint ezt a különleges hotelt, amelynek több terasza is az Eiffel-toronyra néz, nemrég bezárták, hogy pincétől a padlásig felújítsák, így várható, hogy újranyitása után fényűzőbb lesz, mint bármikor. Így ha eddig nem is wellnessrészlegéről volt híres, a jövőben egész biztosan ellátják a legmodernebb spa-berendezésekkel és termekkel.

/1502/P_riz2015223173031

Ameddig a hírességek erre várnak, egész biztosan a Le Bristolban múlatják az időt. Fennállása óta ugyanis (1920-ban épült) olyan nemzetközi filmcsillagok kedvence volt, mint Marilyn Monroe, Charlie Chaplin, vagy éppen Josephine Baker. Úgy tudni, a második világháború során az Amerikai Nagykövetség használta menedékként az épületet, ma viszont az ötcsillagos szállodai ellátás része a hotel három Michelin-csillagot elnyert étterme, valamint a vendégek minden igényét kielégítő spa is.

A Le Bristolban hatalmas medencék és fitneszközpont várja az érdeklődőket és a pihenni vágyókat, valamint különleges zuhanykabinok, masszázsok és szépségkezelések vehetők igénybe. Honlapja szerint a Le Bristol a nyugalom időtlen oázisa, és ezt a szálló és a wellnessrészleg képei is bizonyítják. Nézd meg csodálatos galériánkat!