Készíts álomszép minimalista "gyöngysor" manikűrt tavaszra

Fotó: Esztergályos Viktória -
körömápolás manikűr körömlakk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor jól jön, ha ott van a tarsolyunkban egy-egy elegánsabb manikűr ötlete, ezért mutatok most egy kimondottan egyszerűen és gyorsan elkészíthető, de mégis mutatós technikát.

Az ihletet egy fekete gyöngysor adta, ami tipikusan a decensebb megjelenés kiegészítője.

Amire szükséged lesz: alaplakk, bármilyen visszafogott színű körömlakk, fekete körömlakk, különböző fejméretű pontozók, fedőlakk

Fotó: Esztergályos Viktória

Így készítsd el

Az alaplakk teljes száradása után vidd fel a választott szolid árnyalatú körömlakkot minden körömre, majd a legnagyobb méretű pontozóval tegyél a fekete lakkal pöttyöt a körömágyhoz közel. Rögtön utána eggyel kisebb méretű pontozóval közvetlen fölé pöttyözz, majd efölé a legkisebbel is.

Fotó: Esztergályos Viktória

Minden körmön hasonlóan járj el, majd a teljes száradás után használj fedőfényt, és ezzel el is készültél a manikűrrel!

Nude körmök mindenütt - a legmenőbb körömlakkok 2015 tavaszánhttp://www.life.hu/trend/20150227-divat-es-szepseg-koromlakkok-2015-tavaszan.htmlAkármennyire is imádjuk a sötét körmöket, tavasszal azért mi is valami világosabbra, valami színesebbre vágyunk, hogy legalább ezzel is feldobjuk a mindennapokat. 2015 tavaszán a nyers színek, különösen a nude hódítanak a körmökön, de lássuk, mi van még a palettán!TrendThinkstockBohókás manikűr hideg napokrahttp://www.life.hu/trend/20150113-teli-manikur-igy-keszitsd-el-esztergalyos-viktoria-megmutatja.htmlSajnos ismét villámgyorsan elteltek az ünnepek, és csupán a januári cidri maradt nekünk, ezért úgy gondoltam, miért ne dobhatnánk fel a kedvünket egy igazán cuki manikűrrel? Trend--Romantikus körmök februárrahttp://www.life.hu/trend/20150204-romantikus-valentin-napi-manikur-valentin-napra-megmutatjuk-hogyan-keszitsd-el.htmlA tűzpiros köröm ugyan örök klasszikus, de néha beújíthatsz valamit, pláne most, Valentin-nap közeledtével!Trend--Bolondítsd meg félhold-manikűrrel a körmeidet!http://www.life.hu/trend/20141010-felhold-manikur-esztergalyos-viktoria-megmutatja-hogyan-kell-csinalni.htmlHa unod az egyszínű körmöket, próbáld ki a félhold manikűrt! Izgalmas, ötletes, és variálhatod kedved szerint! Trend--Készíts elegáns manikűrt - könnyű és nagyon mutatós!http://www.life.hu/trend/20140813-elegans-manikur-trendi-szinben-lila-koromlakkal.htmlEzúttal egy olyan mutatós, de egyszerű manikűr elkészítését mutatom meg, amit akár kezdő körömdíszítők is bátran kipróbálhatnak. Mivel a nyári időszak nemcsak a bulikról, fesztiválokról, hanem az esküvőkről is szól, ezért jó, ha van a tarsolyodban egy-egy elegánsabb ötlet is! Trend--Milyen legyen a cicaszem 2015 tavaszán? Már mutatjuk is!http://www.life.hu/trend/20150309-larion-oscar-sminkmester-elmondja-milyen-legyen-a-cicaszem-2015-ben.htmlNincs klasszikusabb szemfestési technika a cicaszemnél, ám minden szezonban másként készül a trendi szemsmink. Hogy milyen a tökéletes cicaszem 2015 tavaszán? Larion Oscar sminkmester, a Jónő Team oszlopos tagja elárulja. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.