Átalakít a Jónő Team: a fiatal bloggerlány tökéletes átalakulása

Fotó: Molnár Gábor -
Takács Nóra blogger Átalakít a Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Timi jó blogger módjára kíváncsi volt mindenre: milyen színek állnak neki jól, milyen frizura illik hozzá, milyen ruhákat kerüljön, és mire adja le a voksát. Mi pedig minden titokba beavattuk a bájos, fiatal lányt!

„Nagyon régi álmom, hogy egyszer részt vegyek egy ilyen átalakításon - egyszerűen hajt a kíváncsiság, hogy más mit lát bennem, hogyan lehetne kihozni még többet a külsőmből, hogy igazán 'jó nőnek' érezzem magam. Az idei évre szeretnék több önbizalmat, és ez az átalakítás rengeteget segíthet ebben.” - írta nekünk Timi.

Timi 21 éves egyetemista, jelenleg Budapesten él. Profi fotózáson még sosem járt, leszámítva a tablófotózását. Szabadidejében blogot ír: szépségápolás, körömlakkozás, sminkek, hajápolás, arcápolás témában. 2 éve vezeti a blogját, rajongói száma napról napra gyarapszik.

Timi az átalakítás előtt Fotó: Molnár Gábor

Ha a színekről van szó, biztonsági játékos vagyok: a hófehér bőrömhöz csakis a barackos-korallos árnyalatokat részesítem előnyben, a piros rúzsoktól kifejezetten félek. Öltözködésben viszont imádom a színeket, azonban mintha nem találnám a saját stílusom, valahogy túl egyszerűnek érzem a mindennapi ruházatom. A hajam egyszerű barna, sosem volt festve a 21 év alatt, és általában ott is maradok a bevált sémánál, egyszerűen nem merek mást bevállalni.

Nekünk sem kellett több, megmutattuk, hogyan lehet apró, pici módosításokkal hatalmas eredményeket elérni. A haját picit rövidebbre vágtuk, ami sokkal előnyösebb volt számára.

/1503/Igaz_2015317163623

DÓRI: "Timi egy csinos, fiatal lány. Szerette volna, ha megmutatjuk neki, hogyan tudna nőiesebben öltözködni és mik azok a ruhadarabok, amik jól állnak neki. Mindenképp egy dögös ceruzaszoknyát képzeltem el hozzá, ami előhozta a nőies vonásait, amit egy pasztell lila, vékony pulcsival dobtam fel, ami nagyon jól állt barna hajához és világos arcához. A végeredmény sikeres volt, Timiből kész nő lett a fotózás végére!"

Larion Oscar, sminkmester: "Egységesítettem a bőre színét egy ultravékony folyékony alapozóval, majd lepúdereztem a T-zónát. Orcáját megformáztam, árnyékoltam. Szemöldökének színét ha ajszínéhez élénkítettem. Szemét szürkéslila színnel festettem, szempilláit fekete spirállal dúsítottam. Ajkának frissességéhez lazac árnyalatú ajakrúzst választottam."

/1503/Timi_2015317164057

Póló: F&F, Szoknya: New Yorker, Nyaklánc: H&M, Cipő: Primadonna Collection

A halványlila pulóver csodásan passzolt Timi világos, gyönyörű bőréhez. Minden készen állt a fotózásra. Gábor kamerája előtt kelt életre modellünk igazán, profin forgott, pörgött, dobálta a haját. Mi rendkívül elégedettek vagyunk a végeredménnyel, Timi ragyogó, szép nővé érett a kezeink között. Tanulmányaihoz és a blogjához is sok sikert kívánunk, és bármikor felénk jár, szívesen látjuk!

/1503/Egy_m2015317164421

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.