Átalakít a Jónő Team: Magabiztos nőt faragtunk az ifjú házas Vikiből

Fotó: Molnár Gábor -
Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legjobb formáját szeretné nyújtani a fiatal feleség, Viki, aki vallja: férjével egymásnak vannak teremtve. Hogy párját minél jobban elbűvölje, felkeresett minket, mi pedig szeretettel fogadtuk őt.

Viki 21 éves, pályázatkezeléssel foglalkozik. Férjével hatalmas szerelemben és boldogságban élnek, amiről örömmel, csillogó szemekkel mesélt nekünk. "20 évesen mentem férjhez. A párommal Madridban találkoztunk egy ifjúsági világtalálkozón, ő is magyar. Nagyon szerencsés vagyok, mert több ezer fiatal között is egymásra találtunk, és a mindent elsöprő szerelemből házasság is lett, egy évre rá. Egymásnak vagyunk teremtve, mélyen hiszünk ebben és egymásban is."

Fotó: Molnár Gábor

Viki szeretne nőiesen öltözködni, de egyelőre nem tudja pontosan, hogyan is kezdjen hozzá, mert senki sem mutatta még meg neki. Nem tudja, milyen színek állnak igazán jól a bőréhez, hajához, és mik azok, amiket inkább kerüljön el. Mi örömmel láttuk el jó tanácsokkal Vikit.

/1502/Viki_20152111660

Elsőként Dóri mutatott számára pár szép ruhát: "Mikor megtudtam, hogy Viki fiatal feleség, egyből tudtam, neki valami dögös, nőies darabot kell néznem, de mégis szolid variációban, amitől nem tűnik idősebbnek a koránál. Egy virágos nadrágot választottunk rózsaszín blézerrel, amitől nem vesztette el fiatalságát, de mégis komolyabb, nőies hatást értünk el."

/1502/Viki_2015211155948

Blézer és táska: H&M, nadrág és blúz: F&F, cipő: Primadonna Collection, nyaklánc: Bomo Shop

Ezután Oscar ragadott sminkecsetet: "Ultrakönnyű alapozóval uniformizáltam a bőre színét, majd finoman lepúdereztem. Szemöldöke színét a hajszínéhez élénkítettem. Szemét bézs és barna szemhéjpúderrel emeltem ki, majd egy szép elmosott tusvonallal kontrasztosítottam. Szempilláit fekete szempillaspirállal dúsítottam. Orcáját bronzfénnyel élénkítettem. Ajkának üdeségéhez egy friss lazac árnyalatú ajakrúzst választottam."

Niki és Tibi ezúttal nagyobb átalakítást tervezett: "Viki hajában voltak világosabb, melírozott részek, amikor megérkezett. Úgy gondoltuk Tibivel, hogy egy világosabb árnyalat jobban illene a bőréhez, szeméhez. Festés és szárítás után hajsütővassal sütöttük be a haját, majd fixáltuk az egészet egy laza feltűzés után."

/1502/N_ies201521112343

Lassan minden készen állt, hogy Viki Gábor fényképezőgépe elé lépjen. Az egész átalakítás alatt egyedül talán ekkor éreztem rajta egy kis feszültséget. Eleinte látszott, hogy nem gyakorlott pózoló, de miután mutattunk neki egy-két ügyes trükköt, már profin mozgott a kamera előtt. A képeket nézve egy magabiztos, finom nőt látunk magunk előtt, amilyen Viki valójában. Fiatal kora ellenére már most ragyogó, igazi nő, akinek sok boldogságot és sikert kívánunk a jövőben is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.