Átalakít a Jónő Team: új, magabiztos nőként várja a szerelmet Éva

Fotó: Molnár Gábor -
Takács Nóra magabiztosság Hogyan legyek jó nő? Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Larion Oscar önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisfia születése óta nincs ideje magára a fiatal anyukának. Nálunk viszont megértő fülekre és szorgos, profi kezekre talált. Micsoda átalakulás!

Éva 34 éves, repülőjegy-értékesítőként dolgozik a repülőtéren, és egyedül neveli a kisfiát. "Az elmúlt két évem nagyon nehéz volt, remélem, mostantól minden jobb lesz. Kisfiam született, aki a legcsodálatosabb ajándék számomra, de sajnálatos módon ketten maradtunk. Igyekszem mindent megadni a gyerekemnek, és szerettem volna magamat is picit kényeztetni, így jelentkeztem hozzátok egy átalakításra, mert nagyon rám fér a törődés."

Fotó: Molnár Gábor

Máté születése előtt Éva szeretett nőiesen öltözködni, most inkább a sportos, kényelmes ruhákat részesíti előnyben. Munkahelyére igyekszik csinosan járni, de nincs már annyi ideje magával törődni, mint régen. Ebben segítettünk neki mi: megmutattuk, hogyan tud gyorsan, nőiesen sminkelni, öltözködni.

/1502/_va_p2015224171936

Dóri önbizalomnövelő szettet válogatott össze: "Éva egyedül neveli a kisfiát, a sok feladat mellett sajnos nem sok ideje jut magára és a külsejére. Szerette volna, ha megmutatjuk neki, hogyan tudná feldobni a ruhatárát és ezáltal az önbizalmát is. Megmutattam neki, nyugodtan viselhet a hétköznapokban is ruhát, nem csak nadrágot. A szürke ruhát élénk sárga blézerrel dobtam fel, amitől még nőiesebb lett a külseje. Magabiztosabban ment el tőlünk, mert most már tudja, hogyan öltözködjön stílusosabban."

/1502/_va_e2015224172041

Ruha és blézer: F&F, cipő: Primadonna Collection, fülbevaló: H&M

Niki és Tibi így készítette el modellünk frizuráját: "Éva haja természetesen göndör, vékony szálú és száraz tapintású. Bizonyára nehéz neki mit kezdenie vele a mindennapokban, éppen ezért megmutattuk, mit tehet, hogy a leggyorsabban a legjobbat tudja kihozni belőle. Rászárítottunk a göndörségre kúpvassal, hogy kicsit egységesebb hullámokat kapjunk, majd tupíroztuk. A végeredmény önmagáért beszél: modern és nőies!"

Oscar finom arctisztítás után olajjal kényeztette Éva bőrét, majd egy ultrakönnyű alapozóval egységesítette bőre színét: "Finoman lepúdereztem, majd orcáit barackos árnyalatú arcpirosítóval színeztem. Szemöldökét picit élénkítettem. Szemét banánsárga, barna és egy kis lila kombinációjával bolondítottam meg, amit pici feketével kontrasztosítottam. Szempilláit ívelő szempillaspirállal festettem ki. Ajkának érzékiségét természetes árnyalatú ajakrúzzsal fokoztam."

/1502/Egy_k2015224172525

Éva csak úgy ragyogott új ruhájában, nagyon jól állt neki ez a stílus! Gábor kamerája előtt szinte egy teljesen új, magabiztos, szexi, jókedvű nőt láttunk. Nem lehetett másra nézni, csak rá! Éva elrabolta a szívünket. :-) Reméljük, hogy ezt az önbizalmat és kirobbanó energiát megtartja a jövőben, és hamarosan rátalál újra a szerelem is...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.