Panelban laksz? Íme, tuti tárolási tippjeink!

tippek tárolás panel lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rakat mütyüröd, bigyód, kacatod van, amelyektől nem szívesen válnál meg, aprócska panellakásodban viszont lassacskán ki sem látszol a halomban álló limlomok mögül? Néhány okos megoldással és praktikus ötlettel rengeteg tárolóhelyet nyerhetsz, mutatjuk, hogy csináld!

A konyha – határ a csillagos ég
A legtöbb konyhában a konyhaszekrények teteje bizony üresen porosodik - pedig mennyi minden elférne ezen a kihasználatlan területen! Persze nem azt mondjuk, hogy a leggyakrabban használt dolgaidat kell legfelül tárolnod, de biztosan neked is vannak olyan ünnepi edények, ritkán használt holmik, amelyeknek tökéletes helyük lehet odafenn.

Forrás: Thinkstock

Lola panelpalotája

Az énekesnő lakásába belépve simán elfelejti a vendég, hogy egy zord panelházban jár. Itt megnézheted, Lola milyen kreatív trükkökkel rendezte be vasbeton kéróját!

A beépített szekrény hatalma
A beépített szekrény sok panel előszobájának kötelező darabja. Bár gyakran nem nyújtanak túl szép látványt, semmiképpen nem érdemes megválni tőlük, hiszen rengeteg mindent el tudnak nyelni, csupán egy kicsit ki kell őket csinosítani és újragondolni. De nem csak a külsejüket, a belsőt is érdemes személyre szabni. Több praktikusan elrendezett polccal, fakkal a tárolási felület akár a duplájára is növelhető. Ha megteheted, a lakásban található többi szekrény helyére is szerencsésebb beépített szekrényt tervezni, mert nem marad felettük üres, kihasználatlan tér, és nem is foglalnak több helyet.

Spórolj a panelban!

Íme 3 tuti tippünk kiadásaid csökkentésére!

A gyerekszoba kincsei
Magasított ágyat mindenkinek! Bizony, az egyik legtutibb módszer a kacatok tárolására, ha egy kicsit magasabbra emelt ágyat veszel, esetleg csináltatsz, aminek az alja telis-tele van tárolási lehetőséggel. Tárolhatod itt a lurkók játékait, de ha felturbózod néhány fiókkal, akkor akár a ruhák is elférhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.