Nem akármilyen keresztanyukákat tudhat magáénak a Pletykafészek színésznőjének kislánya, James.

György herceg hét keresztszülője után szabadon? Blake Lively három legkedvesebb barátnőjét tette meg a kis James keresztanyukájává, akik nem mellesleg legalább annyira híresek, mint az újdonsült anyuka.

Forrás: Getty Images/AFP/Scott Gries

Ők név szerint a Szívek szállodája Roryja, Alexis Bledel, a Cannes-ban tavaly kisebb balesetet elszenvedett America Ferrera és Amber Tamblyn. A hírt egyébként éppen Amber árulta el Nick Lachey showműsorában, a Morning Buzz Live-ben.

Blake, Alexis, America és Amber 2005-ben dolgoztak együtt a Négyen egy gatyában című filmben, azóta pedig elválaszthatatlan barátnők. Olyannyira, hogy nem csupán Blake Lively és humoráról híres férje, Ryan Reynolds 2012 szeptemberében megtartott titkos esküvőjét ünnepelték együtt, hanem rá egy hónapra Amber és David Gross lagziján is ott voltak. „Ők az én lányaim, a legjobb barátnőim a mai napig" – mondta korábban America.

Blake Lively és Ryan Reynolds kislánya tavaly decemberben született meg, nevét azonban sokáig titkolta a szülőpár, kiváltképp a büszke apuka szeretett viccet csinálni a média gyermekére irányuló fokozott figyelemből.