plasztikai műtét ijesztő borzalmas Los Angeles Miami premier Tara Reid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Amerikai pite sztárjának régi fénye igencsak megkopott. Tulajdonképpen ijesztő, ahogyan mostanában kinéz. Mi történhetett vele?

A celebnő kedden a Little Boy című film Los Angeles-i premierjén így jelent meg. Azokat a ciciket mi bizony nem hagytuk volna a helyében így lógni. Ezt a szexi ruhát jól is lehetne viselni, de színésznőnek ez most nagyon nem sikerült.

Tara Reid szakmai pályafutása egyébként jó ideje lezárult. Azóta semmi érdemleges nem történik vele, csak kérészéletű eljegyzéseivel és rosszul sikerült plasztikai műtéteivel hívja fel magára a figyelmet.

A híresség nemrég Miamiban nyaralt, ahol mindenkit sokkolt az alakjával: csontsoványra fogyott, a bőre pedig lóg a csontjain. Félelmetes látvány volt.

Forrás: Northfoto

Meztelenül köszöntötte az évet Tara Reid

Nem akárhogy indította 2015-öt a színésznő – a képet ide kattintva nézheted meg!

Így nézett ki Elizabeth Olsen a Bosszúállók premierjén http://www.life.hu/trend/20150414-elizabeth-olsen-szineszno-gyonyoruen-festett-a-bosszuallok-los-angelesi-premierjen.html Elisabeth Olsen kifinomult ízlése újra megmutatkozott: elegáns és letisztult outfitben jelent meg a "Bosszúállók: Ultron kora" című film bemutatóján. Trend -- Nyugdíjba vonul Gisele Bündchen http://www.life.hu/trend/20150414-gisele-bundchen-brazil-modell-nyugdijba-vonul-a-kifutokrol.html A világ leghíresebb topmodelljét nem fogjuk többet a kifutókon látni. A teste üzent a modellnek – ezért fejezi be a pályafutását. Trend -- Kit érdekel, Cate Blanchett milyen tamponmárkát használ? http://www.life.hu/trend/20150413-cate-blanchett-szerint-tamponja-markajara-is-ra-fognak-kerdezni-a-voros-szonyegen.html A híres színésznő kifakadt a riporterek vörös szőnyeges kérdésein. Cate szerint már csak a tamponja márkájára nem kérdeznek rá. Trend -- JLo beterpesztett – így készült az MTV díjátadójára http://www.life.hu/trend/20150413-jennifer-lopez-az-mtv-movie-awards-gala-elott-versace-kontosben-terpesztett.html Jennifer Lopez vasárnap az MTV Movie Awardsra volt hivatalos. Az énekesnő a készülődés pillanatait Instagram oldalán osztotta meg a rajongóival – és nem is akármilyen képeket posztolt. Trend -- George Clooney robbanószerkezettel a testén sétálgatott http://www.life.hu/csalad/20150414-george-es-amal-clooney-a-money-monster-film-forgatasi-szuneteben-setalgattak.html A sármos színész éppen a Money Monster című filmet forgatja New Yorkban. Az egyik forgatási szünetben a felesége is meglátogatta, és együtt sétáltatták meg a kutyájukat. De vajon miért volt Clooney testén robbanószerkezet? Család -- Jó szándékával csinált hülyét magából Gwyneth Paltrow http://www.life.hu/news/20150414-gwyneth-paltrow-szineszno-csatlakozott-a-food-bank-challenge-felhivashoz-de-rosszul-sult-el.html A színésznő kedves gesztust akart tenni, ami azonban nagyon rosszul sült el: a sztár rengeteg ellenséges kommentet kapott a Twitteren. Olvasd el az eset előzményeit! News AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.