Az angliai Bridportban élő Nikki Kelly egy skóciai utazásból tért haza fáradtan, amikor fájni kezdett a hasa. Mivel azt hitte, a menstruációja fog megjönni, bement a fürdőszobába, ám hamarosan azzal szembesült, hogy valójában szülési fájdalmai vannak, és legnagyobb meglepődésére nem sokkal ezután életet adott fiának a fürdőszobapadlón.

A 24 éves nőnek fogalmas sem volt róla, hogy terhes, ugyanis fogamzásgátló tablettát szedett, a ciklusa minden hónapban teljesen szabályos volt, és az alakján sem mutatkozott semmiféle változás. A kis James mindössze három nyomás után világra jött, szerencsére teljesen egészségesen. Nikki korábban takarítónőként dolgozott, és visszagondolva az egyetlen változás, amit tapasztalt magán, az volt, hogy nem kívánta az alkoholt, de reggeli rosszullétei egyáltalán nem voltak.

Forrás: Thinkstock

Miután gyermeke megszületett, gyorsan törölközőbe bugyolálta, majd áthívta párját, Aaront, aki mentőt hívott, és együtt beutaztak a kórházba. Mivel Aaron  testvére nemrég szült gyermeket, ők ki tudták segíteni a párt egy autósüléssel, amiben biztonságban haza tudták szállítani gyermeküket, a nagyszülők pedig gyorsan igyekeztek beszerezni a legszükségesebb bébi holmikat.

Annak ellenére, hogy a kis James váratlanul érkezett, Nikki és párja nagyon boldogok, és mivel egyelőre mindketten a szüleikkel élnek, most azon igyekeznek, hogy minél előbb kialakíthassák közös otthonukat.

Noha a fenti eset igen ritka, mégis előfordulhat ilyen, egyes nőknek ugyanis egyszerűen olyanok a hasi izmaik, vagy annyi zsír van rajtuk, hogy ha ehhez még a baba is úgy helyezkedik el, akkor valóban nem látszik semmilyen kitüremkedés a kismama hasán. Emellett a terhességi tünetek sem törvényszerűen vannak jelen mindenkinél, egyes tünetek pedig fel sem tűnnek annak, aki az első gyermekét várja. Mivel azonban az ilyen váratlanul szülő nők nagyon sok nehézséggel néznek szembe, a környezetüktől, illetve a védőnőktől is nagyobb segítségre és támogatásra van szükségük.