Shakira, Milan és Sasha együtt szurkoltak Gerard Piquének a Barcelona meccsén

Barcelona CF focistafeleség Milan Piqué Mebarak Shakira család Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barcelona a Valenciával csapott össze a spanyol bajnokságban, Shakira pedig úgy döntött, Barca-mezbe öltözteti fiait, és kimegy szurkolni a szerelmének. Tündéri fotók készültek a pálya szélén.

Most már egész biztos, hogy Shakira a legjobb fej focistafeleség a Camp Nou-ban. A tetőtől talpig Barca-mezben szurkoló fiúkkal, MIlánnan és Sashával pedig egyszerűen nem lehet betelni. Lássuk hát a cuki képeket!

Forrás: AFP/Lluis Gene

Nincs is szexibb annál, amikor a jóképű védő pályára lép gyermekeivel:

Forrás: AFP/Josep Lago

És természetesen a szerelmes csók sem maradhatott el:

Forrás: AFP/Lluis Gene

A Camp Nou-ban készült képeken nem látszik, milyen gyönyörű is a páros második kisfia, ezért mutatunk róla egy csodás képet, melyet a kolumbiai énekesnő pár nappal ezelőtt tett közzé közösségi oldalán:

Forrás: Facebook/Shakira
Tiltólistás édességek: Ha jót akarsz, ezt ne add a gyereknekhttp://www.life.hu/csalad/20150417-egeszsegtelen-edessegek-amelyeket-erdemes-kerulni.htmlA legtöbb gyerek egyszerűen rajong az édességért, de felnőttek között is vannak szép számmal, akik legszívesebben még a főétkezések helyett is csokit majszolnának. Legyen bármennyire is csábító egy cukormáztól csöpögő falat, akad jó néhány olyan finomság, amit a saját és a gyermeked érdekében inkább hanyagolj a nagybevásárlás során.Család--Eddig tagadta, most viszont odavan kislányáért Chris Brownhttp://www.life.hu/csalad/20150419-rihanna-exe-chris-brown-apa-lett-es-megmutatta-kislanyat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nagy titokban apa lett Rihanna verekedős exe.Család--Azt sem tudta, hogy terhes, majd világra hozta gyermekét a fürdőszobábanhttp://www.life.hu/csalad/20150417-azt-sem-tudta-hogy-terhes-majd-vilagra-hozta-gyermeket-a-furdoszobaban.htmlAz angliai Bridportban élő Nikki Kelly egy skóciai utazásból tért haza fáradtan, amikor fájni kezdett a hasa. Mivel azt hitte, a menstruációja fog megjönni, bement a fürdőszobába, ám hamarosan azzal szembesült, hogy valójában szülési fájdalmai vannak, és legnagyobb meglepődésére nem sokkal ezután életet adott fiának a fürdőszobapadlón.CsaládThinkstockRossz az idő? Így kösd le a gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20150416-ezeket-a-mesekonyveket-olvasd-a-gyereknek-hetvegen.htmlEgyszer itt a nyár, másszor visszatér a tél, az áprilisi időjárás kiszámíthatatlansága gyakran megnehezíti a családi programok tervezését. Akkor sincs miért aggódnod, ha a viharos szél vagy a szakadó eső elmossa a terveket, szórakoztasd a gyerkőcödet a négy fal között a legjobb gyermekkönyvek történeteivel! Mi ezeket ajánljuk.Család--Ilyen egy átlagos családi program Beckhaméknélhttp://www.life.hu/csalad/20150417-a-beckham-csalad-anna-wintour-mellett-az-elso-sorban-ulve-nezte-vegig-a-burberry-los-angeles-i.htmlSemmi különös, csak egy átlagos családi program Beckhaméknél: az első sorból nézhette végig az egész család a Burberry Los Angeles-i bemutatóját.Család--"Szofihoz képest Meryl Streep sehol sincsen" - Ekkora színésznő Dobó Kata lányahttp://www.life.hu/csalad/20150417-dobo-kata-lanya-szofi-nagy-szineszno.htmlDobó Kata egyedül neveli három és fél éves kislányát, Szofit. A színésznő szerint lánya hatalmas hatást tud rá gyakorolni. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.