Nem érzi magát eléggé divatosnak a fotósként dolgozó szépséges Györgyi, aki hozzánk fordult pár tanácsért. Ha már így alakult, egy jó kis átalakítást is kerekítettünk számára, hogy végre a fényképezőgép másik oldalán is kipróbálhassa magát. 

Györgyi 24 éves, tanuló, Budapesten él. Erről bővebben is írt nekünk bemutatkozó levelében: Jelenleg Budapesten élek a párommal, és egy kis műteremlakást bérlünk ketten. Én fotózással foglalkozom, emellett pedig műszaki menedzsernek tanulok levelező tagozaton. A barátom nemrég kezdett videósként az egyetemi tanulmányai mellett. Átalakulásom apropója: Szeretnék sikeres, stílusos fotósként dolgozni a párommal, és emellett egyetemre járni. Megújítani az 5 éve tartó párkapcsolatomat.”

Györgyi az átalakítás előttFotó: Molnár Gábor

Elmondása szerint a hétköznapokban most már alapszinten sminkeli magát, de az erős színeket egyelőre még nem meri bevetni. Ruhákban kedveli a kényelmes póló-farmer stílust, csak akkor vált nőiesebbre, ha valami alkalom azt kívánja. Mikor, ha nem most! Dóri ügyesen vegyítette a vagány, kényelmes elemeket, a nőies anyagokkal, színekkel, formával.

/1504/Gy_rg2015421145823

DÓRI: Györgyi még keresi a stílusát és önmagát, sokszor nem tudja eldönteni, hogy magasságához és alkatához mi előnyös, és mi előnytelen. Személyisége alapján egyből egy vagány szerelést tudtam neki elképzelni, mindenképpen műbőr nadrággal, ehhez kapott egy lenge tunikát, aminek színei fantasztikusan kiemelték Györgyi szépségét. Magától sosem vett volna fel ilyen szettet, de gyorsan magáénak érezte új külsejét.

/1504/Gy_rg201542115034

Ruha: F&F, Nadrág: New Yorker, Cipő: primadonna collection, nyaklánc: Bomo shop

GABI: Györgyi gyönyörű világoskék szemét egy füstös sminkkel tettem igézővé, sötétszürke és aranybarna színeket használtam, és persze sok feketét. A fotózás kedvéért tincses műszempillákat helyeztem fel, majd egy dúsító-hosszabbító spirált használtam. Arcát vékony, de jól fedő alapozóval egységesítettem, majd megformáztam. Szemöldökét hajszínéhez igazítottam. Egy korallos pírral tettem üdévé az arcát, majd highlighttal felfényeztem az arccsontokat. Ajkait természetes színekkel emeltem ki.

PETRA: A füstös sminkhez, amit Gabi készített, mást nem is tudtam elképzelni, mint egy besütött, hullámos, nagyon természetes, mégis dögös frizurát. Hihetetlenül jól áll Györgyi arcához, kiemeli természetes vonzerejét ez a frizura.

/1504/Fot_s201542115377

Mikor készen álltunk mindennel, már csak Gáboron és Bencén volt a sor. Idővel mindenkiből képesek kihozni a szupermodellt, de abban az esetben, ha szakmabelivel van dolguk, a helyzet egyből sokkal egyszerűbbé válik. Györgyi hihetetlen ügyes volt, tökéletesen tudta, hogyan forduljon, milyen szögből a legelőnyösebb az arca. Profi a kamera mindkét oldalán. Öröm volt Vele dolgozni, köszönjük!