Így fogják hívni Katalin hercegnő második gyermekét?

Forrás: MTI/EPA/PA/John Stillwell -
Katalin2015 keresztnév kisfiú Katalin hercegnő Egyesült Királyság fogadóiroda kislány Vilmos herceg esély gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármelyik pillanatban megszülethet a kis trónörökös, akit brit fogadóirodák szerint a legnagyobb eséllyel Alice-nek fognak nevezni – legalábbis erre a névre érkezett a legtöbb tét a fogadók részéről.

A kisded még meg sem született, máris hatalmas izgalomban tartja az egész világot – kiváltképp a Katalin hercegnő második gyermeke keresztnevére fogadókat.

Forrás: MTI/EPA/PA/John Stillwell

A William Hill brit fogadóiroda sajtószóvivője, Rupert Adams szerint most az Alice lánynéven áll a legtöbb tét a fogadók részéről, egyesek például annyira biztosak benne, hogy 2000 angol fontot, vagyis nagyjából 830 ezer forintnak megfelelő összeget tettek az Alice névre – írja a CNN.

A királynő nagynénje, Alice hercegnőtől eredeztethető név olyanokat hagyott maga mögött, mint a Charlotte vagy az Elizabeth (Erzsébet királynő után). Már akik szerint lány lesz a kis trónörökös, amire a brit fogadóirodák szerint 8 a 15-höz az esély, míg 11 a 8-hoz az esélye annak, hogy másodjára kisfia születik Katalinnak és Vilmosnak.

Kislánya vagy kisfia születik másodjára Katalinnak?

A brit királyi család már Katalin hercegnő első terhessége alatt is végig titokban tartotta gyermeke nemét. A kis György herceg után most sem tett másképp Vilmos hitvese - a Life.hu mégis nyomozásba lendült, és ITT próbált a végére járni, hogyan és mivel üzente meg a világnak Katalin hercegnő második kisbabája nemét.

Amennyiben fiú lesz, akkor, ha a legtöbb tétet kapott neveket nézzük, Jamesnek (Katalin hercegnő öccse után) vagy Artúrnak (ez Károly herceg és Vilmos herceg második neve) nevezhetik György herceg kistestvérét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.