Bármelyik pillanatban megszülethet a kis trónörökös, akit brit fogadóirodák szerint a legnagyobb eséllyel Alice-nek fognak nevezni – legalábbis erre a névre érkezett a legtöbb tét a fogadók részéről.

A kisded még meg sem született, máris hatalmas izgalomban tartja az egész világot – kiváltképp a Katalin hercegnő második gyermeke keresztnevére fogadókat.

Forrás: MTI/EPA/PA/John Stillwell

A William Hill brit fogadóiroda sajtószóvivője, Rupert Adams szerint most az Alice lánynéven áll a legtöbb tét a fogadók részéről, egyesek például annyira biztosak benne, hogy 2000 angol fontot, vagyis nagyjából 830 ezer forintnak megfelelő összeget tettek az Alice névre – írja a CNN.

A királynő nagynénje, Alice hercegnőtől eredeztethető név olyanokat hagyott maga mögött, mint a Charlotte vagy az Elizabeth (Erzsébet királynő után). Már akik szerint lány lesz a kis trónörökös, amire a brit fogadóirodák szerint 8 a 15-höz az esély, míg 11 a 8-hoz az esélye annak, hogy másodjára kisfia születik Katalinnak és Vilmosnak.

Kislánya vagy kisfia születik másodjára Katalinnak?
A brit királyi család már Katalin hercegnő első terhessége alatt is végig titokban tartotta gyermeke nemét. A kis György herceg után most sem tett másképp Vilmos hitvese - a Life.hu mégis nyomozásba lendült, és ITT próbált a végére járni, hogyan és mivel üzente meg a világnak Katalin hercegnő második kisbabája nemét.

Amennyiben fiú lesz, akkor, ha a legtöbb tétet kapott neveket nézzük, Jamesnek (Katalin hercegnő öccse után) vagy Artúrnak (ez Károly herceg és Vilmos herceg második neve) nevezhetik György herceg kistestvérét.