Május 2. csodás nap Nagy-Britanniában – Katalin hercegnő ma adott életet második gyermekének, aki kislány lett. A boldog anyuka mondhatni gyorsan lezavarta a szülést, szombat délután már Vilmos herceggel és a kis Györggyel el is hagyta a kórházat. Mutatjuk is, miben tette mindezt!

György herceg születésekor is megtippeltük, miben mutatja be Katalin az elsőszülött fiát. Akkor, Dianához hasonlóan egy kék, pöttyös ruha győzött. Katalin ismét nagyon stílusos darabot választott, és ismét kedvenc angol tervezőjétől, Jenny Packhamtől. De míg Diana a második gyermekét pirosban mutatta be a briteknek, Katalin ezúttal egy édes, virágmintás napsárga-fehér ruhára szavazott. Mi imádtuk, csodásan állt neki ez a színkombináció, és ezúttal nagyon jól tette, hogy nem másolta Diana hercegnőt. A sárga egyébként is 2015 egyik hatalmas slágere – korábban ITT megmutattuk, mivel kombináld a napsárgát, ITT pedig a legszebb citromsárga szetteket mutattuk be. 

Forrás: AFP/Leon Neal

A Katalinról készült legfrissebb képeket nézegetve alig hisszük, hogy ez az asszony pár órája még a szülőszobában volt: a sminkje és a frizurája abszolút makulátlan, a mosolya pedig éppen olyan, amilyet megszokhattunk tőle. Persze valószínűleg sokan fáradoztak azon, hogy a hercegnőt szalonképessé varázsolják az újdonsült kis hercegnő bemutatására – a dolog ismét csillagos ötösre sikerült!

Forrás: AFP/Leon Neal
Mindent Katalin szüléséről

Katalin és Vilmos kislánya Bika csillagjegyű, Rák aszcendenssel. Ha kíváncsi vagy a kis hercegnő horoszkópjára, itt elolvashatod! Sőt, ITT azt is megmutattuk, mit szólt a kis György herceg húga születéséhez, ITT pedig képeket nézegethetsz arról, hogyan örültek a britek a pici születésének.