Így alszik szerelmével Caramel

Forrás: Facebook/Caramel -
Caramel cukiság kislány Sophie szerelem Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cuki, összebújós fotót posztolt a Megasztár győztese – ez aztán a szívet melengető családi fotó.

Legutóbb Sophie féléves korában posztolt róla fotót Caramel. A kislány azóta nagyot nőtt, és a lelkes apuka most megmutatta, hogyan bújnak össze ők kettecskén, alvás közben. A képet biztosan az énekes kedvese, Szilvi készítette, aki ügyes lesifotós.

Forrás: Facebook/Caramel
Megszületett Zámbó Árpy kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150527-zambo-arpy-zenesznek-zambo-jimmy-testverenek-kislanya-szuletett-fiatal-baratnojetol.htmlA két hónapos csöppséggel és 23 évvel fiatalabb kedvesével kapták lencsevégre Zámbó Árpyt.Család--Csodálatos fotósorozat készült Ördög Nóra kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20150522-ordog-nora-a-tv2-musorvezetojenek-kisfiarol-vencelrol-ferje-nanasi-pal-fotos-keszitett-kepeket.htmlNánási Pál ismét kis családját fotózta: a cuki Vencelről egy csodás sorozatot készített. A kissrác le sem tagadhatja, hogy Ördög Nóra az édesanyja.CsaládOrigo15 évesen vette első lakását L.L. Juniorhttp://www.life.hu/csalad/20150522-l-l-junior-rapper-15-evesen-vette-elso-lakasat-az-elso-jigdijjabol-ahova-most-visszakoltozott.htmlL.L. Junior, rapper 15 évesen, az első jogdíjából vette első lakását, ahová most örömmel visszaköltözött.Család--Hatalmas port kavart a modell szoptatós címlapjahttp://www.life.hu/csalad/20150527-nicole-trunfio-az-elle-magazin-cimlapjan-szoptatta-meg-kisfiat.htmlNicole Trunfio az Elle magazin ausztrál kiadásának júniusi címlapján szoptatja kisfiát, Ziont. Az előfizetőknek készült borítókép, ahogyan az várható volt, nagy visszhangot keltett.CsaládOrigoMegszületett Keira Knightley kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150527-megszuletett-keira-knightley-elso-gyermeke.htmlTöbb forrás is megerősítette a hírt, miszerint anyuka lett a törékeny színésznő. Gratulálunk!Család--Gombos Edina bármikor, bárhol szoptat – Mindig van nála szopikendőhttp://www.life.hu/csalad/20150526-gombos-edina-parkban-szoptatott.htmlGombos Edina szerint teljesen elfogadott a nyilvános szoptatás. Ha kell, bárhol és bármikor megeteti a kis Matteót.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.