Divatfotókon pózol a nyúzott fejű Cher

Forrás: Instagram/ Marc Jacobs -
kampány Cher Marc Jacobs díva divatfotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 69 éves énekesnő nagyon nyúzott fejjel szerepel jóbarátja, Marc Jacobs legújabb kampányának fotóin.

A plasztika királynője, aki évtizedek alatt mit sem öregedett, 69 évesen is divatfotókon szerepel. Annyira ez azért nem is meglepő, hiszen még a meztelenkedést is bevállalja néha a színpadon.

Az eddig bemutatott fotó azonban nem sikerült valami jól, ugyanis meglehetősen furcsa feje van rajta az énekesnőnek. A nyúzott fejhez pedig boszorkányhaj dukál.

Forrás: Instagram/ Marc Jacobs

Ez igen! Gyönyörű kismama Tatár Csillahttp://www.life.hu/trend/20150527-tatar-csilla-a-fonogram-galan-mutatta-meg-milyen-gyonyoru-kismama.htmlTatár Csilla tegnap a Fonogram-gála háziasszonya volt. A műsorvezető nagyon csinosan mutatott fehér, rövid ruhájában.Trend--Hoppá! Kim Kardashian kétéves lányának saját sminkgyűjteménye vanhttp://www.life.hu/trend/20150527-kim-kardashian-lanyanak-north-westnek-sajat-sminkeszkozei-vannak.htmlKim Kardashian divatdiktátor kislánya, úgy látszik, nemcsak a cipők szerelemese, hanem a sminkeké is – legalábbis anyukája ezt nyilatkozta róla.Trend--Szexi bikinis képeken pózolt a popcornfüggő Jessica Albahttp://www.life.hu/trend/20150527-jessica-alba-bikiniben-pozolt-a-shape-magazinban-es-popcornfuggosegerol-is-beszelt.htmlA színésznő egy amerikai magazinban mutatta meg hibátlan alakját, ráadásul néhány titkáról is mesélt a lapnak adott interjúban.Trend--Titkos projektben szexizik Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150527-kylie-jenner-szexi-pozban-fotozkodik-egy-titkos-projektben.htmlAz Instagram-mániás Kardashian család legifjabb tagja is híve a szexi ruháknak és a villantásoknak. Ezt újfent be is bizonyította.Trend--Amanda Seyfriedet is lemeztelenítette a híres fotóshttp://www.life.hu/trend/20150526-amanda-seyfried-szinesznot-fotozta-mario-testino-egy-szal-torolkozoben.htmlA világhírű divatfotós, Mario Testino ezúttal Amanda Seyfried színésznőt fotózta Towel Series (törölköző sorozat) elnevezésű projektjében.Trend--Nee! Női fehérneműket terveztek férfiaknak!http://www.life.hu/trend/20150522-noi-fehernemuket-terveztek-ferfiaknak.htmlSokan úgy gondolják, nem csak a nők kiváltsága a szexi fehérnemű. Egy ausztrál márka ezért megalkotta a férfiaknak szóló női fehérneműket. Igen, melltartót is.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.