Nincs szexibb egy öltönyös pasinál. Vagy mégis? Tényleg vannak olyan ruhadarabok, amik láttán könnyebben elgyengülünk, mintha kopott pólót és deszkás nadrágot visel egy férfi? Nőket kérdeztünk minden korosztályból, szerintük melyek a legszexibb ruhadarabok - a pasikon!

Fehér ing, az örök klasszikus

Timi, 48 (felsővezető)

,,Fehér ing és a karkötő, ami engem is izgat. De 1 karkötő, és ne az olaszos 6-7 darab! Plusz imádom a jó cipőket! A laza szerkó is bejön, néha egy jó anyagú és fazonú sportos zakó, kizárólag farmerhoz!"

Forrás: Thinkstock

 Nóra, 40 (újságíró)

,,Nagyon szeretem a klasszikusokat, a metroszexiktől lever a víz...Csak semmi fakszni! Koptatott farmer, bakancs vagy visszafogott cipő, a szűkebb, de nem izompóló - csak ne rejtse el a testét. Vagy atléta, persze nem a munkahelyen. Ott talán a klasszikus, jó szabású, sötét öltöny - szintén nem bujkáló fazon, vagy zakó-farmer kombó a menő. Szerintem amúgy is attól férfi a férfi, ahogyan viselkedik, és erre is helyezi a hangsúlyt, azaz a tekintélyét nem egy zakótól reméli, hanem egy szemvillanással képes jelezni bármit..."

Life.hu-tipp
A legstílusosabb férfiszínészek, akiktől a magyar pasik is tanulhatnának - ha kíváncsi vagy rájuk, kattints ide!

Kell egy jó napszemüveg!

Kata, 23 (egyetemista)

,,Az egyszerű, basic ruhadarabokat kedvelem a nőkön és a férfiakon is, a stílusosság pedig szerintem csak néhány apró csavaron múlik. Imádom az öltönyös férfiakat, de már egy zakó-testhez simuló farmer-fehér ing és póló kombinációtól is el tudok alélni. Tetszenek a szép bőr férficipők, a finom anyagból készült garbók, de azt is imádom, amikor a pasim felveszi a motoros bőrdzsekijét, és kézen fogva sétálgat velem. Ja, és a szemüveg! Szerintem nagyon szexi tud lenni."

Forrás: Thinkstock

Niki, 25 (marketinges)

,,Én az aviátor napszemcsire gerjedek, illetve a fehér, feszülős V-nyakú (de nem túl mélyen kivágott) póló és bőrdzseki kombóra. A másik nagy kedvenc a fehér ing, de kizárólag slim fit fazon (az a legeslegszexibb, ha farmeros-inges szettje alól kivillan egy diszkrét kartetoválás, de ebbe már ne menjünk bele...) A legnagyobb vágyölő viszont a nyaklánc."

Life.hu-tipp

A férfiak is szeretnek öltözködni, de még mennyire - 3 ismert magyar férfit kérdeztünk divatról, stílusról - kattints ide!

Öltöny mindörökké

Klári, 35 (belsőépítész)

,,A múltkor egy rendezvényen jártam, és rájöttem, hogy nincs szexibb egy elegáns öltönynél... Ha pedig nyár, akkor napszemüveg, és bejönnek a katonai terepszínű nadrágok - azok olyan lazák és szexik."

Forrás: Thinkstock

Amanda, 27 (angoltanár)

,,Nyakkendő, mert tekintélyt parancsoló. Fekete ing, alapdarab, mert mindenkinek jól áll és szexi. Sportzakó, ami elegáns, de nem szalagavatós, és nem operába menős. És a sima, fehér póló, ami nem átlátszó, hanem vastagabb anyagú és feszülős. (Persze olyan testhez...)"
Life.hu-tipp
Hogy élnek, mit csinálnak a férfi divatbloggerek itthon? Nemrég két hazai blogger mesélt nekünk stílusról, munkáról, izgalmakról - a cikket ITT olvashatod!

Farmer, ami pont jó

Noémi, 31 (edző)
,,Ha nyár, akkor nekem nincs szexibb a farmer-fehér ing kombónál. Utálom, ha egy pasin lóg a farmer, de azt is, ha összeszorít mindent, ami lényeges...Legyen pont jó! A vékony, de jó anyagú lenvászon ingeket is imádom, de bírom a térdig érő zsebes, kommandós nacikat is. Egy igazi férfi tudja, nem kell parádézni, ha ruhákról van szó. 1-1 pasin bírom a szupermenő, extraszínes holmikat, de nekem ez nem jön be: ha egy férfi túl sokat foglalkozik magával, az nem tud vonzó lenni. Ja, és a trikók: na azokat imádom, pláne, ha szép a férfi karja. Az annyira szexi!"
Forrás: Thinkstock

Ildi, 33 (sminkes)

,,Hihetetlen, mennyi férfi választ magának rossz fazonú nadrágot, és ez annyira illúzióromboló tud lenni. Nem követelem én meg, hogy mindenki szuperdivatosan öltözzön, és még véletlenül se kell csőnaciba bújni, de könyörgöm a pasiknak, felejtsék el végre az 1 mérettel nagyobb nadrágokat! Mi, nők is szeretjük nézni a formás popsikat, nem csak az agyongyúrt karokat!"
Life.hu-tipp
Egy férfi legyen férfias - Giorgio Armani kiakadt a metroszexuális pasikon. Ha kíváncsi vagy arra, mi volt pontosan a problémája a világhírű tervezőnek, kattints ide!