A legstílusosabb férfiszínészek, akiktől a magyar pasik is tanulhatnának

fashion week stílus pasi férfi ruházat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mit tanulhatnának stílustanból a magyar pasik Vincent Casseltől, Daniel Craigtől vagy Ryan Goslingtól? Úgy sejtjük, nagyon is sokat. A helyzet viszont ma már közel sem olyan elkeserítő, mint néhány éve. Ebben erősítettek meg bennünket Kiczing Attila és Horváth László, az elsősorban férfiaknak szóló HeStyle divat- és stílusblog szerzői, akik a magyar férfiak öltözködéséről is véleményt mondtak.
Az öltözködésről már nem ciki beszélni!"

HeStyle blogot"A divatirányzatok követése terén nem vagyunk akkora lemaradásban, mint a saját stílus kialakításában. Azért látszódnak pozitív változások, jó irányba haladunk. A fiúk, ha nem is tudatosan, de figyelnek a trendekre, és a megjelenés, a ruhavásárlás, az öltözködés fontos eleme a hétköznapoknak, amiről már nem ciki beszélni, sőt!" "Persze van egy réteg, amely már sosem fog megváltozni, de jó látni, hogy egyre többen jönnek rá, hogy nem a mackónadrág, sportcipő és a hat számmal nagyobb felső kombinációja a menő és a férfias"



HeStyle
HeStyle


Ha nem érdekel, az sem baj

Az emberek többsége 55 százalékban a másik ember külseje alapján ítél. A másik emberről történő első benyomás kialakítása néhány másodpercnél több időt nem vesz igénybe, de annál nehezebb módosítani. Ennek ellenére sem Attila, sem Laci nem gondolja, hogy meg kellene győzni bárkit is a stílusosság fontosságáról. "Ez olyan, mint a reneszánsz festészet: vagy érdekel valakit, vagy nem - utóbbival sincs baj. Az egyedi stílust már rengetegen próbálták szavakba önteni, én úgy tekintek rá, mint az önkifejezés egy eszközére, ami egy rendkívül érdekes és izgalmas dolog" - mondja Laci. Szerzőpárja, Attila azt is elmondja, hogy "a férfi nem attól stílusos, hogy milyen drága ruhákban jár és hogy mennyire követi az éppen aktuális trendeket. Az a fontos, hogy úgy öltözzön, hogy az passzoljon hozzá (mind stílusban, mind méretben), és ami a legfontosabb: legyen ápolt. Stílusos férfi nem létezik ápolatlan külsővel."

Tipp! Az ikrek búcsúztak az X-Faktortól. Kattints a galériáért!



Az első az összhang, a második az alapdarabok

"Olyan ruhadarabokat válasszon, melyek passzolnak a hajához, bőréhez és az egyéniségéhez. Nem feltétlenül kell az utolsó divat szerint öltözködni. Olyan ruhákat hordjon, amelyekben jól érzi magát, amelyekben önmaga tud maradni.""Ezeket lehet bővíteni az adott évszakra/szezonra jellemző trendeknek megfelelően. És a kiegészítőket se hanyagoljátok! Egy szép bőröv, bőrkesztyű, bőrtáska és selyemnyakkendő is jó, ha van a fiókban."

Most pedig lássuk azt az öt színészt, akiktől bármelyik magyar pasi sokat tanulhatna:



Vincent Cassel



AFP
AFP


Attila szerint:"Le se tagadhatná francia származását, stílusában visszaköszön a letisztult, férfias elegancia. Saját bevallása szerint a 30-as, 40-es évek francia divatja a kedvence, stílusikonnak pedig Fred Astaire-t tartja. A férfiak csak remélni merik, hogy ők is ennyire jól néznek majd ki 40 éves koruk után."

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!



Ryan Gosling



AFP
AFP


Laci szerint:"Az év egyik legnagyobb stílusszenzációja Ryan Gosling. Egész egyszerűen tökéletes. Az öltönyök terén ennyire kifinomult ízléssel egyik színész sem rendelkezik. A magyar férfiaknak a megfelelő méretű ruhák kiválasztása terén még van hova fejlődni, Ryan többek között ezt is mesterien csinálja, ahogy a színeket, mintákat is zseniálisan választja meg."


Johnny Depp



AFP
AFP


Attila szerint:"Johnny Depp sok sztárral ellentétben felvállalja a saját stílusát. Ő tényleg Johnny Deppként öltözködik és viselkedik, nem stylistok és szakemberek alkották meg. A kalap, a kissé fakó farmer és bakancs a védjegyévé váltak."

Tipp! Scarlett Johansson-t varjak tépik szét! Kattints a galériáért!


Zac Efron



AFP
AFP


Attila szerint:"Mióta kitört a Disney negédes és már-már elviselhetetlenül bájos szerepéből egyre inkább előkerül a saját stílusa. Levágatta a haját, a "tinifiú" imidzs helyett pedig igyekszik minél elegánsabb és stílusosabb összeállításokat hordani. Attól persze még nagyon messze van, hogy stílusikonnak nevezzük, de lehet, hogy 10 év múlva ő lesz sokak példaképe az öltözködésben."


Daniel Craig



AFP
AFP


Laci szerint:"Az embert nem választják ki James Bond szerepére csak úgy. Daniel Craig számos alkalommal szerepelt már a tekintélyes GQ magazin oldalain és különböző divatlapok címlapján. Számomra a kifinomult angol eleganciát testesíti meg mind a filmjeiben, mind a vörös szőnyegen. Az eleganciához az ő esetében sportosság, dinamizmus is társul."

Tipp! Exkluzív képek a kiesett Cristofel otthonából! Kattints a galériáért!



A legértelmetlenebb ruhadarabokhttp://www.life.hu/legytrendi/20111027-a-legertelmetlenebb-ruhadarabok.htmlA 8 legfurcsább anyag, amiből ruha készülhethttp://www.life.hu/legytrendi/20111026-a-8-legfurcsabb-anyag-amibol-ruha-keszulhet.htmlTéged felizgat a mély dekoltázs - A pasidon?http://www.life.hu/legytrendi/20111013-szexi-vagy-ciki-a-v-nyaku-polo-a-ferfiaknal.html3+1 karcsúsító őszi trendhttp://www.life.hu/legytrendi/20111021-31-karcsusito-oszi-trend.htmlDíva vagy jelentéktelen kislány? - A színésznő megmutatta valódi arcáthttp://www.life.hu/legytrendi/20111017-hayden-panettiere-smink-nelkul-kocosan-es-lazan-ment-bevasarolni.htmlWow, mi történt veled, Jennifer?http://www.life.hu/legytrendi/20111019-jennifer-aniston-rovid-es-szexi-ruhaban-mutatkozott.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.