Hódi Pamela szexi Éden Éjjel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela hosszú lábakat és igencsak dögös dekoltázst mutatott a Facebookon.

Az Éden Éjjel műsorvezetője nem unatkozik. Szerdán egész nap ruhafotózáson vett részt, majd rögtön ment az Éden Éjjelt forgatni.

A fotózáson viselte ezt a csodaszép ruhát, amit Facebookon is megosztott, ráadásul kiderült, reggel 6-kor készült a kép, Pami nagyon szerencsés, hogy hajnalban is ilyen jól tud kinézni.

Forrás: Facebook/ Hódi Pamela

Szexi bikinis képeken pózolt a popcornfüggő Jessica Albahttp://www.life.hu/trend/20150527-jessica-alba-bikiniben-pozolt-a-shape-magazinban-es-popcornfuggosegerol-is-beszelt.htmlA színésznő egy amerikai magazinban mutatta meg hibátlan alakját, ráadásul néhány titkáról is mesélt a lapnak adott interjúban.Trend--"O sole mio" - David Beckham szexi csónakossá avanzsálthttp://www.life.hu/trend/20150526-david-beckham-sztar-focista-cambridge-ben-csonakazik.htmlKi mondana nemet egy romantikus csónakázásra – főleg, ha David Beckham kezében az evező?TrendOrigoHűha! Tolvai Reni és Kulcsár Edina fehérneműben szexiskedetthttp://www.life.hu/trend/20150526-tolvai-reni-megasztar-gyoztes-enekesno-es-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-fehernemuben-pozoltak.htmlAz énekesnő és a szépségkirálynő éppen Amerikában turnéznak, ahonnan nem mindennapi fellépőruhájukról posztoltak fotót.Trend--Káprázatos luxus - így időzik Vajna Tímeahttp://www.life.hu/trend/20150525-vajna-timea-andy-vajna-ifju-felesege-es-a-miss-universe-hungary-foszervezoje-egy-jachton-fotozkodott.htmlEgy luxusjacht mesés fedélzetén pózolt Andy Vajna ifjú felesége.TrendOrigoAmanda Seyfriedet is lemeztelenítette a híres fotóshttp://www.life.hu/trend/20150526-amanda-seyfried-szinesznot-fotozta-mario-testino-egy-szal-torolkozoben.htmlA világhírű divatfotós, Mario Testino ezúttal Amanda Seyfried színésznőt fotózta Towel Series (törölköző sorozat) elnevezésű projektjében.Trend--Káprázatos luxus - így időzik Vajna Tímeahttp://www.life.hu/trend/20150525-vajna-timea-andy-vajna-ifju-felesege-es-a-miss-universe-hungary-foszervezoje-egy-jachton-fotozkodott.htmlEgy luxusjacht mesés fedélzetén pózolt Andy Vajna ifjú felesége.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.