Nádai Anikó: "Nem hagyom el magam, annál sokkal keményebb vagyok!"

Forrás: Facebook/Nádai Anikó -
terhesség szülés Nádai Anikó fájdalom várandósság készülődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31. hetében járó kismama jól viselte az eddigi kánikulai meleget, és már lázasan készülődik a szülésre.

Még néhány hét, és megszületik Nádai Anikó első gyermeke. Az Éjjel-nappal Budapest sztárja már javában készülődik kisfia fogadására: a minap például megmutatta, hogyan festi hatalmas pocakjával a babaszobát, de ezen kívül is akad még néhány feladata.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

"Tanfolyamokra járok, mert még nem sűrűn pelenkáztam, és ritkán fogtam a kezemben gyereket. Elsősegélykurzust is szeretnék elvégezni: addig rendben van, hogy van bébiőr - de mi van akkor, ha meg is szólal?" - ecsetelte a HOT! magazinnak Anikó, aki már lélekben is készíti magát a szülésre. „Anyukám két napot vajúdott velem, de biztos vagyok benne, hogy bármilyen nehézséggel is kell szembenéznem, a kisfiam kárpótol majd. Tudom, hogy fájni fog a szülés, de nem hagyom el magam: annál sokkal keményebb vagyok!" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.