Az énekesnő úgy tervezte, hogy a valóságshow-sztárhoz hasonlóan ekkorra már ő is második gyermekét fogja várni. Azonban míg Kimnek sikerült, addig neki sajnos nem akar jönni a baba.

Amivel Beyoncé és Jay-Z hónapok óta próbálkoznak, az most végre összejött Kim Kardashiannak és Kanye Westnek: a celebmami nemrég jelentette be, hogy második gyermekét várja, aki ráadásul a hírek szerint kisfiú lesz!

Forrás: AFP

Ám míg a legtöbben örömmel üdvözölték, hogy bővül a Kardashian-West család, addig Queen B-t a hírek szerint eszi a sárga irigység. Sajnos Bey és Jay nem tudtak teherbe esni. Orvoshoz járnak és igyekeznek mindent megtenni azért, hogy kisbabájuk legyen. Valójában Beyoncé féltékeny Kimre, hogy teherbe esett, ő meg nem" - mondta el a sztárpár egyik közeli forrása a The Hollywood Reporternek. Mivel a fogantatás nem sikerült, a hírek szerint a díva és férje már a béranyaságot fontolgatja. Hónapokon át próbálkoztak, de Beyoncénak gondjai voltak. Félt egy újabb magas kockázatú terhességtől, így a béranyaság lett a lehető legjobb döntés számukra" - árulta el a bennfentes. Talán érdemes lenne beszélgetnie erről a hasonló utat bejárt Kim Kardashiannel Beyoncénak.

5 millióért bárkinek szülnek - Nagyító alatt a béranyaság
Külföldön - a sztárvilágban különösképp - divat a béranyaság, hazánkban azonban a családalapításnak ez a módja sokkal inkább utolsó mentsvárnak számít, ráadásul a külföldi gyakorlattal ellentétben bonyolult szabályozás vonatkozik rá. A Life.hu béranyaságról szóló cikkét ide kattintva olvashatod.