Nem tudod, mire költsd el fölös millióid? Vedd meg Johnny Depp különleges birtokát!

Forrás: www.sothebysrealty.com -
Brad Pitt lakásvásárlás otthon Marlene Dietrich Angelina Jolie Johnny Depp Madonna Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már korábban megírtuk, hogy a lakásvásárlás előtt állóknak milyen tanácsokat érdemes megfogadniuk, és milyen részleteket kell jól átgondolniuk. Tehát most, hogy már mindenki mindent tud, jöhet a lakásnézegetés! Az alábbiakban egy igen különleges válogatással szeretnénk azoknak segíteni, akiknek bőven van mit a tejbe aprítani!

A lakáspiac felélénkült, kihasználva ezt, a legnagyobb sztárok is kapva kapnak az alkalmon, és kiárusítják megunt ingatlanaikat. Lássuk, ki az az öt híresség, akinek egykori otthonába most akár te is beköltözhetsz!

Jennifer Lopez

A latin díva a Malibutól mindössze 20 percnyi távolságra lévő Hidden Hills-i otthántól szeretne megszabadulni. Az 1993-ban épült házat még egykori férjével, Marc Anthonyval vásárolta 2010-ben. A házaspár akkor "mindössze" 8 millió dollárt fizetett a 9 hálószobás, 1700 m2-es villáért. Mivel családi otthonukon később jó néhány luxusfelújítást végeztek, az énekesnő most nem kevesebb, mint 17 millió dollárt szeretne érte kapni.

Forrás: www.sothebysrealty.com

Angelina Jolie és Brad Pitt

A Jolie–Pitt-páros ismét költözik: New Orleansben található otthonukat árulják potom 6,5 millió dollárért. A 19. században épült kúriában öt hálószoba és négy fürdő található, ráadásul igen patinás környéken helyezkedik el: múzeumok, templomok, előkelő éttermek veszik körül. Azt pletykálják egyébként, hogy a páros teljesen nem szeretne elszakadni New Orleanstól, csupán csak a város egy kevésbé frekventált térségébe szeretnének átköltözni.

Forrás: Northfoto

Ezekben a medencékben te is biztosan megmártóznál! - Lenyűgöző képek

Álmodozni lehet... És mi szeretünk is! Ezért fájdítjuk a szívünket ezen a kissé borongós szombati napon az alábbi képek nézegetésével. Lapozd végig galériánkat te is, és imádkozzunk együtt a jó időért!

Marlene Dietrich

Egy igazi különlegesség is új lakóra vár! A Sunset Boulevard északi részén található ingatlan 1930 óta nem sokat változott, hűen őrzi egykori ikonikus bérlője stílusát. Nem más lakott itt, mint Marlene Dietrich, német színésznő. A ház egyébként nem az övé volt, egy barátnőjétől, bizonyos Dorothy di Frasso grófnőtől bérelte. A 800 m2-es kúriát 23 millió dollárért bárki megveheti!

Forrás: www.wsj.com

Madonna

A lassan a 60-as éveit taposó popdíva egy éve adta el híres Sunset Boulevard-i otthonát 19,5 millió dollárért, a birtok azonban most ismét piacon van, jelenlegi tulaja pedig kicsit izmosabb árat kér érte: 28 millióért hirdette meg. A villa egy másfél hektáros birtokon terül el, és tartozik hozzá 9 hálószoba, 15 fürdő, és egyebek mellett 2 medence is. Arról nincs információ, hogy ez alatt az egy év alatt történt volna olyan nagyobb felújítás a házon, ami indokolhatná ezt a jókora árrést.

Forrás: www.curbed.com

Johnny Depp

Ha elég sok pénzed van, most akár Johnny Depp káprázatos franciaországi birtoka is a tied lehet! A színész még 2001-ben vásárolta meg ezt a francia birtokot, hogy családjával legyen hova elbújniuk a nyilvánosság elől. Most, hogy régi életét felszámolta, egykori otthonától is megválik, a benne található személyes holmijával együtt. Depp közel 15 évet töltött el ezen a provence-i birtokon, ami Saint-Tropez-hoz közel, Le Plan-de-la-Tour városánál található. A birtok tulajdonképpen egy 15 hektáros magánfalu, amelynek sok épülete még az 1800-as évek elején épült. Ha van fölös 26 millió dollárod, erre a különlegességre mindenképpen érdemes lecsapni!

Forrás: www.sothebysrealty.com

Nem bírod a forróságot? Így hűtsd le a lakásod fillérekbőlhttp://www.life.hu/otthon/20150630-nem-birod-a-forrosagot-igy-hutsd-le-a-lakasod-fillerekbol.htmlVégre itt a jó idő! Irány a strand, igyál meg egy finom koktélt, és csobbanj egyet a hűsítő medencébe - mindezt persze majd csak a hétvégén. A hétköznapi robot közben nem sokan tehetik meg, hogy strandon hűsöljenek, nekik bizony az egyre csak forrósodó lakásban kell elviselniük a kánikulát. OtthonThinkstockEgy balkonkertész élete sem mindig fenékig tejfel - A rozmaring afférhttp://www.life.hu/otthon/20150626-balkongaz-blog-rozmaringrol-rendhagyoan.html"A rozmaringról azt mondják a nagyok, hogy kezdő kertészkedőknek is előszeretettel ajánlják. Kertbe és szobába egyaránt persze, mivel kicsit sem igényes, ezért könnyen sikerélményhez juthat bárki általa. Na persze."OtthonThinkstockEzekben a medencékben te is biztosan megmártóznál! - Lenyűgöző képekhttp://www.life.hu/otthon/20150626-trendi-kerti-medencek-lenyugozo-kepek.htmlÁlmodozni lehet... És mi szeretünk is! Ezért fájdítjuk a szívünket ezen a kissé borongós szombati napon az alábbi képek nézegetésével. Lapozd végig galériánkat te is, és imádkozzunk együtt a jó időért!OtthonThinkstockElszakadt a farmered? Így hasznosítsd újra!http://www.life.hu/otthon/20150625-a-teleprendezok-megmutatjak-hogyan-hasznositsd-ujra-szakadt-farmerodat.htmlMihez kezdhetsz egy szakadt farmerral? Készíts belőle zsebes tárolót! A Teleprendezőktől megtudhatod, hogyan kezdj neki!OtthonOrigoÍme a tökéletes ajándék - Ennek minden férfi örülni fog!http://www.life.hu/otthon/20150603-a-teleprendezok-bortartot-keszitenek-apak-napjara.htmlAz apák napját Magyarországon június harmadik vasárnapján ünnepljük, persze vannak akik viccesen május 19-ét, Ivó napját tartják apák napjának. Ezen a napon általában ajándékot adunk az édesapáknak, ami a Teleprendezőknek ismét egy szuper alkalom az alkotásra. Most egy használt ingből készítenek egy igazán férfias bortartót. OtthonOrigoSzőrtelenítés felsőfokon - Így vedd fel a harcot a nemkívánatos szőrszálakkalhttp://www.life.hu/otthon/20150616-igy-tuntesd-el-a-kutya-es-macskaszort-a-lakasbol.htmlImádjuk a cicákat, a kutyákat, és tulajdonképpen az összes állatot. Imádjuk, ahogy házi kedvenceink hozzánk bújnak és dörgölőznek. Imádjuk, ha esténként mellénk telepednek az ágyban, és imádjuk nézni, amikor pajkosan játszva hencseregnek a szoba közepén. Egy valamit nem imádunk: a szőrt. A nagy mennyiségben, végtelenségig hulló szőrcsomókat.OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.