Bikiniben köszöntötte a naplementét Nicole Scherzinger

Forrás: Instagram/ Nicole Scherzinger -
naplemente Mykonosz Görögország bikini Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő, aki Görögországban ünnepelte születésnapját, gyönyörű bikinis fotókat posztolt magáról.

A 37 éves Nicole Scherzinger, aki 14 évvel fiatalabb pasiját is elvitte a szülinapi nyaralásra Mykonosz szigetére, elképesztő fotókat posztolt magáról. A durván partizó híresség bikiniben pózolt a gyönyörű görög naplementében.

Forrás: Instagram/ Nicole scherzinger

Forrás: Instagram/ Nicole Scherzinger
Hódítani akarsz? 3 szuper szett első randirahttp://www.life.hu/trend/20150629-hoditani-akarsz-3-szuper-szett-elso-randira.htmlTízszer átöltözöl, háromszor újrasminkeled magad, és hisztizel egy sort otthon az első randi előtt? Nem vagy egyedül, ha azonban szem előtt tartod azt, hogy csakis olyan szettben indulj útnak, amiban maximálisan jól érzed magad, máris időt sprórolsz magadnak. Biztos van legalább egy olyan tuti nyári szetted, amit imádsz, ami abszolút te vagy - ne az első randi legyen a kísérletezés és a merész összeállítások helye. Sportosan, szexisen, lazán? Mutatunk is 3 szuper összeállítást nyári első randira. TrendThinkstockMegtaláltuk Angelina Jolie hasonmását - döbbenetes egyezéshttp://www.life.hu/trend/20150701-megtalaltuk-angelina-jolie-hasonmasat-dobbenetes-egyezes-a-ket-no-kozott.htmlFérfiak álma, igazi szexszimbólum az Oscar-díjas színésznő, Angelina Jolie. Sok nő szeretne rá hasonlítani - de van olyan is, aki ezért bármire képes. Trend--A ribanc a divat? Egy New York-i divatcég szerint igenhttp://www.life.hu/trend/20150701-married-to-the-mob-new-york-i-divatceg-ribanc-feliratu-furdoruhakat-nadragokat-telefontokokat.htmlTe felvennél egy "ribanc" feliratú pólót? Kifeküldnél egy hasonló feliratú fürdőruhában a napra? Egy New York-i divatcég szerint a nők közül igenis sokan vannak ilyen bevállalósak. TrendOrigoPamela Anderson mellei a vörös szőnyeg sztárjai - ha ők ott vannak, nem lehet másra figyelni!http://www.life.hu/trend/20150629-pamela-anderson-48-eves-lett-ezek-voltak-a-legmereszebb-szettjei.htmlHitted volna, hogy Pamela Anderson már közelebb van az 50-hez, mint a 40-hez? Nem is kicsit, hanem nagyon; a művésznő ma ünnepli 48. szülinapját. Mostanában egész szolidan mutatkozik a díjátadókon, de nem volt ez mindig így - íme néhány eset, amikor Pam mellei voltak a vörös szőnyeg kizárólagos sztárjai. TrendOrigoHabkönnyű nyári smink forró napokrahttp://www.life.hu/trend/20150625-habkonnyu-nyari-smink-forro-napokra-larion-oscar-tippjei.htmlAttól még, hogy nyár van, nem kell lemondanod a sminkelésről - Larion Oscar most bemutatja kedvenc, habkönnyű nyári sminkjét!TrendThinkstockMelltartó nélkül mászkált Natalie Portmanhttp://www.life.hu/trend/20150630-natalie-portman-melttarto-nelkul-kinyult-feher-poloban-maszkalt.htmlKisfiával ment sétálni hétfőn a színésznő, aki virágos szoknyájához egy fehér, kinyúlt pólót vett fel. A melltartó viszont kimaradt a reggeli öltözködésnél.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.