14 évvel fiatalabb pasit szedett össze Nicole Scherzinger

Mykonosz fiatal vad focista Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lewis Hamilton exe, aki Mykonosz szigetén ünnepli 37. születésnapját, egy nála 14 évvel fiatalabb focistával ölelkezett és csókolózott.

Ahogy a Life.hu is megírta, Nicole Scherzinger a gyönyörű görög szigeten macskanő szerelésben ünnepelt barátnői társaságában. A hétfő esti szülinapi buli meglehetősen féktelenre sikerült, az énekesnő a bugyiját mutogatta és az utcán twerkelt mezítláb. Az alkoholmámorban vaduló Nicole-t egy 23 éves focista, Pajtim Kasami kísérte haza, akiről a lesifotók alapján kiderült, hogy az egész nyaraláson ott volt az énekesnővel.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Azt már tudtuk, hogy Nicole túllépett Lewis Hamiltonnal való szakításán, hiszen korábban is láttuk egy rejtélyes idegennel félreérthetetlen helyzetben, akivel ezek szerint nem jött össze a románc. Szerintünk a 14 évvel fiatalabb focistával sem fog, hiszen már Hamilton mellett is házasságban és családban gondolkodott az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.