Ajajaj! Testes magyar előadóművész öltötte magára Britney Spears harisnyaruháját

Forrás: Youtube -
ruha Britney Spears Snowflake
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hazai énekesnő, Snowflake a fejébe vette, hogy a világ legnagyobb popsztárja lesz. Ennek érdekében fel is kapott egy csinos harisnyaruhát, és klipet is forgatott. 

A 34 éves, tömör gyönyör Snowflake már videoklipet is forgatott, hogy azzal törjön be a popbizniszbe. Ugyanolyan harisnyaszerkót viselt benne, mint néhány évvel ezelőtt Britney Spears a Toxic című dal videójában.

Felkészültél? Íme!

Forrás: Youtube

A Daily Mail vette észre az énekesnő klipjét, ők több fotót is közöltek Snowflake-ről (akinek neve magyarul Hópelyhet jelent).

Snowflake azt állítja, ő igazán új színfolt a zenei palettán, hiszen kevés ilyen testes előadóművészt ismer a világ. Elmondása szerint egy rendező fedezte fel egy castingon, majd énekleckékre és angolórákra küldték.

A Snowflake nevet az Ace Ventura elveszett delfinje után kapta.

Most pedig jöhet a videoklip egy kis visszafogott twerkeléssel!

Ombre, kopott színek, dögös árnyalatok - milyen hajszín hódít 2015 nyarán?http://www.life.hu/trend/20150706-hajszinek-2015-nyarara-vadon-zoltan-mesterfodrasz-tippjei.htmlHa még nem unod az ombre tincseket, akkor szerencséd van, idén nyáron ugyanis még mindig hódít ez a festési technika. Vadon Zoltán mesterfodrászt faggattuk arról, milyen színek, árnyalatok stílusosak a meleg hónapokban a hajfestésben.TrendOrigoVillámgyors fesztiválmanikűr - ezért odáig leszel!http://www.life.hu/trend/20150706-manikur-nyarra-csodas-fesztivalmanikur.htmlHa nyár, akkor a strandolás és fagyizás mellett ami még beugrik, az a fesztiválozás. Ilyenkor sorra rendezik a jobbnál jobb zenés, szabadtéri bulikat. Ma ennek apropóján egy nagyon vidám, színes, de roppant könnyen és gyorsan elkészíthető manikűrt mutatok meg!TrendOrigoTrenddiktátor lett a kis György hercegbőlhttp://www.life.hu/trend/20150708-gyorgy-herceg-sarolta-hercegno-keresztelojen-viselt-osszeallitasat-elkapkodtak.htmlAlig 2 éves, máris divatot teremtett Katalin hercegné és Vilmos herceg kisfia, György.Trend--Conchita Wurst gésának állthttp://www.life.hu/trend/20150708-conchita-wurst-eurovizios-gyoztes-enekes-gesanak-oltozott-japanban-es-kulonleges-szertartason-vett.htmlTradicionális Japán ruhában pózolt az Eurovíziós győztes, aki különleges élménnyel gazdagodott Tokióban.Trend--10 évesen már sminkeli magát Angelina Jolie és Brad Pitt kislánya?http://www.life.hu/trend/20150707-angelina-jolie-es-brad-pitt-lanya-zahara-10-evesen-mar-sminkeli-magat.htmlKomplett szemsminkkel és szájfénnyel az ajkain kapták lencsevégre Zahara Jolie-Pittet.Trend--Reklámmodell lett a Down-szindrómás lánybólhttp://www.life.hu/trend/20150707-modell-lett-a-down-szindromas-lanybol.htmlA 18 éves Madeline Stuart korábban túlsúllyal küzdött, ám ahhoz, hogy valóra váltsa álmát és modell lehessen, közel 20 kilótól szabadult meg.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.