Ezekben a szobákban születnek a világ legfontosabb döntései

szoba döntéshozó FIFA ENSZ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alábbi szobákba bizony nem sok ember kaphat bebocsátást - kifejezetten a világ legbefolyásosabb döntéshozóinak vannak ugyanis fönntartva. Most beleshetsz a kulisszák mögé, nézd meg hol tanácskozik például az ENSZ, vagy a FIFA.

1. Az ENSZ Közgyűléseinek helyet adó terem az ENSZ new yorki központjában található, 192 ország delegációjának képviselői szavaznak itt rendszeresen az ENSZ legfontosabb szabályairól, és feladatairól.

Forrás: AFP

2. Az ENSZ Gyámsági Tanácsa 1994 óta nem ülésezett ebben a teremben. A Gyámsági Tanács a volt gyarmati rendszer országainak második világháború utáni átalakulását felügyelte és miután célját elérte – bár hivatalosan ma is létezik - működését beszüntette.

Forrás: AFP

3. Az ENSZ genfi központjában található ez a hihetetlen különleges mennyezetű terem. A helyiség számos fontos tárgyalásnak szokott helyet adni, bár ilyen környezetben mi biztosan folyamatosan csak a plafont bámulnánk.

Forrás: AFP

4. A FIFA Végrehajtó Bizottsága ülésezik ebben a kissé barátságtalan teremben. A Végrehajtó Bizottság a FIFA fő döntéshozó szerve, amelynek tagjait a FIFA 209 tagjának képviselőiből álló éves kongresszus választja meg.

Forrás: Fifa

5. A Francia Kommunista Párt párizsi központjában található ez a tanácsterem. A 94 éves politikai párt befolyása napjainkra megkopott ugyan, de még mindig meghatározó erő a francia politikában.

Forrás: AFP
Többmilliós luxuslakosztályok gyerekeknek - Ciki vagy cuki?http://www.life.hu/otthon/20150708-ilyen-luxus-szobakat-terveznek-a-milliomos-gyerekeknek.htmlKicsit giccses, kicsit túlburjánzó, de hát a gyerekért mindent, nem igaz? Nézd végig galériánkat, és szörnyülködj velünk együtt!OtthonOrigoIlyet még nem láttál - Készíts kerti tavat gumiabroncsbólhttp://www.life.hu/otthon/20150707-csinald-magad-kerti-to-gumiabroncsbol.htmlEgy kerti tó hihetetlenül feldobhatja a kerted hangulatát – ne késlekedj hát, dobj össze te is egy kedves tavacskát a hátsó udvaron! Meg fogsz lepődni, mennyire egyszerű lesz.OtthonThinkstockBámulatos tengerparti házak – Itt te is megtalálnád álmaid otthonát!http://www.life.hu/otthon/20150706-a-vilag-legszebb-tengerparti-hazai-otthonai.htmlHa rengeteg pénzed lenne, hova költöznél? Hol vásárolnád, netán építenéd meg álomotthonod? A hegyekben? Egy békés tóparton? Netán a morajló tenger hullámainak szomszédságában? Nos, ahogy azt galériánkból is látni fogod, mi az utolsóra szavazunk!Otthon--Nem tudod, mire költsd el fölös millióid? Vedd meg Johnny Depp különleges birtokát!http://www.life.hu/otthon/20150701-hiressegek-aruljak-otthonukat.htmlAzt már korábban megírtuk, hogy a lakásvásárlás előtt állóknak milyen tanácsokat érdemes megfogadniuk, és milyen részleteket kell jól átgondolniuk. Tehát most, hogy már mindenki mindent tud, jöhet a lakásnézegetés! Az alábbiakban egy igen különleges válogatással szeretnénk azoknak segíteni, akiknek bőven van mit a tejbe aprítani!Otthon--Nem bírod a forróságot? Így hűtsd le a lakásod fillérekbőlhttp://www.life.hu/otthon/20150630-nem-birod-a-forrosagot-igy-hutsd-le-a-lakasod-fillerekbol.htmlVégre itt a jó idő! Irány a strand, igyál meg egy finom koktélt, és csobbanj egyet a hűsítő medencébe - mindezt persze majd csak a hétvégén. A hétköznapi robot közben nem sokan tehetik meg, hogy strandon hűsöljenek, nekik bizony az egyre csak forrósodó lakásban kell elviselniük a kánikulát. OtthonThinkstockTöbbmilliós luxuslakosztályok gyerekeknek - Ciki vagy cuki?http://www.life.hu/otthon/20150708-ilyen-luxus-szobakat-terveznek-a-milliomos-gyerekeknek.htmlKicsit giccses, kicsit túlburjánzó, de hát a gyerekért mindent, nem igaz? Nézd végig galériánkat, és szörnyülködj velünk együtt!OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.