Csobot Adél Adél világa mobiltárca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elárulok egy titkot: még soha, egyetlen fesztiválon sem voltam. Ideje ennek véget vetni, és irány az idei Sziget! Így készülődök én, megmutatom. 

Így készíts szuperhidratáló szájfényt otthon - nagyszerű trükk, csábítás garantálvahttp://www.life.hu/adelvilaga/20150803-igy-keszits-szuperhidratalo-szajfenyt-otthon-megmutatja-csobot-adel-az-adel-vilagaban.htmlKészítsd el a szuperhidratáló szájfényedet otthon te magad. Gyorsan, egyszerűen. Mutatom, hogyan csináld!Adél világaMegunt ékszerek a fiók mélyén? Csinálj belőlük ruhadíszt, nem bánod meg!http://www.life.hu/adelvilaga/20150728-csobot-adel-az-adel-vilagaban-megunt-ekszerekbol-keszit-ruhadiszt.htmlNeked is vannak ütött-kopott ékszereid? Vagy olyanok, amiket már meguntál? Ott lapul jó pár haszontalan darab a fiók mélyén? Hasznosítsd őket újra, készíts belőlük ruhadíszt. Mutatom, hogyan. Adél világa--Összetört a szemhéjfestéked? Ne aggódj, ezzel a nagyszerű trükkel újrahasznosíthatod - videóhttp://www.life.hu/adelvilaga/20150720-osszetort-a-szemhejfesteked-ezzel-a-nagyszeru-trukkel-ujrahasznosithatod-csobot-adel-az-adel-vilaga.htmlEgy óvatlan pillanatban összetört a kedvenc szemhéjfestéked? Ne aggódj, mutatok egy nagyszerű trükköt, amellyel újjávarázsolhatod. Sőt, azt is megmutatom, hogyan tudsz körömlakkot készíteni belőle. Adél világa--Mézes-mandulás bőrradír a gyönyörű arcbőrérthttp://www.life.hu/adelvilaga/20150715-csobot-adel-az-adel-vilagaban-mezes-mandulas-borradirt-keszit-a-gyonyoru-arcborert.htmlMi kell a gyönyörű szép arcbőrért? Egy remek arcradír, ami még hidratál is. Így készítheted el a legjobb krémet te magad is. Adél világa--Stílusos strandfrizurák - így csináld!http://www.life.hu/adelvilaga/20150713-csobot-adel-az-adel-vilaga-sorozatban-strandfrizurat-keszit.htmlTéged is zavar a nagymelegben, napozás közben a hajad? Mutatok néhány egyszerű, de szuper megoldást.Adél világaOrigoNem volt elég időd? 3 perces gyorssmink, amit a kocsiban is feldobhatszhttp://www.life.hu/adelvilaga/20150708-nem-volt-eleg-idod-3-perces-gyors-smink-amit-a-kocsiban-is-feldobhatsz-csobot-adel-mutatja-az-adel.htmlNem volt időd sminkelni? Ne aggódj! Mutatok egy gyors sminket, amit akár az autóban, ecsetek nélkül is feldobhatsz. Adél világaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.