Ezek a leggazdagabb magyar családok

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
gazdagság Forbes leggazdagabb emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes Magazin ismét listát készített: ezúttal a leggazdagabb magyar családi vállalkozásokat vette számba. Meglepő, de idén nem a Csányi-család áll a dobogó legfelső fokán. 

1. Kasza-család

A jászberényi Kasza-család és a Jász-Plasztik Kft. lett idén az aranyérmes műanyagfröccsöntő vállalkozásukkal. A család feje, Kasza Lajos maga is a leggazdagabb magyarok listáján szerepelt tavaly, a 8. helyen.

Kasza Lajos (balra) és Szijjártó Péter (középen) megnézik a végszerelését végző gépsort a Jász-Plasztik Kft. akkumulátorgyártó üzemének avatóján Forrás: MTI/Bugány János

2. Csányi-család

Az OTP-elnök vezérigazgatójának családi vállalkozása, a Bonafarm az ezüstérmet hozta a családnak. A cég a legnagyobb magyar mezőgazdasági és élelmiszer-ipari vállalkozás, beccsült értéke 87,5 milliárd forint.

Csányi Sándor Forrás: MTI/Máthé Zoltán

3. Felcsuti-család

A Felcsuti-család fém- és műanyagipari termékek vállalatbirodalma a világ barkácsáruházaiban hatalmas népszerűségnek örvendenek. Központjuk már Szingapúrban található. A család tulajdonában van az egyik legnagyobb csiszolószerszám-gyár, és egy nagy bútorgyár is.

A listára többek között felkerült a Zwack-család, a Béres-család és a Futó-család is.

Gyerekkel a Szigetre?! Hidd el, egy csöppséggel is jót bulizhatsz!http://www.life.hu/csalad/20150805-ne-mond-le-a-szigetrol-csak-mert-gyereked-van-csaladi-kempingben-a-szigeten-jatszohazzal.htmlGyerekkel is lehet fesztiválozni, nem kell azért otthon maradnod, mert szülő lettél. A Szigeten családi kempinggel várják a gyermekes családokat, úgyhogy nem kell kihagynod az év egyik legnagyobb buliját. Bemutatjuk a családi kempinget, ahol kicsik és nagyok is jól érzik magukat.CsaládOrigoUhh! Kisfiának is nagyon furcsa nevet választott Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20150808-kim-kardashian-es-kanye-west-fia-az-easton-west-nevet-fogja-kapni.htmlMindenki kapaszkodjon meg, mert a Kim Kardashianról szóló legújabb hír nagyon ütős: a celebnő ugyanis kitalálta, hogyan fogják hívni második gyerekét.Család--Csodaszép kismama Janicsák Vecahttp://www.life.hu/csalad/20150807-janicsak-veca-enekesno-nagyon-szep-kismama.htmlAz énekesnő a negyedik hónap vége felé jár: már látszik gömbölyödő pocakja, de az is, hogy igazán megéli a várandóssága minden percét.Család--Felfoghatatlan: Bérgyilkosokkal ölette meg szüleit a lány, mert túl szigorúak voltak velehttp://www.life.hu/csalad/20150805-egy-lannyal-tul-szigoruak-voltak-a-szulei-ezert-bergyilkosokat-kuldott-rajuk.htmlHazugság hazugság hátán, majd egy elvetemült gyilkosság: Jennifer Pan, a vietnami származású, Kanadában élő fiatal lány éveken át becsapta szüleit, azt színlelve, hogy kitűnően érettségizett, majd a Torontói Egyetemen szerzett diplomát. Miután lebukott, szörnyű tervet eszelt ki.CsaládThinkstockMenő tetkóval támogatja hallássérült lányát az apukahttp://www.life.hu/csalad/20150807-meno-tetkoval-tamogatja-hallasserult-lanyat-az-apuka.htmlA hatéves kislány, Charlotte bal fülére szinte teljesen siket, és a jobb fülével is nehezen hall, ezért hallásjavító készülékre volt szüksége. Apukája támogatásul ugyanolyan készüléket varratott a fejére, amilyen a kislányának van.Család--Fábry Sándor: "Sokkal többet lehetek a lányommal, mint más apukák"http://www.life.hu/csalad/20150807-fabry-sandor-showman-kislanyahoz-fuzodo-kapcsolatarol-meselt.htmlA showman ritkán beszél a családjáról, és akkor is szűkszavúan. Most azonban bepillantást engedett a magánéletébe: arról mesélt, hogy érzi magát apukaként.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.