Mindenkit túlragyogott Sarah Jessica Parker

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
fashion week Sarah Jessica Parker Broadway szépség Szex és New York premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó néhány évet letagadhatna a Szex és New York sztárja, annyira jól néz ki!

Alig hisszük el, hogy idén ünnepelte 50. születésnapját Sarah Jessica Parker. A Szex és New York Carrie Bradshaw-ja a minap tette tiszteletét férjével, Matthew Broderickkel egy Broadway-színdarab premierjén, ahol csodaszép zöld estélyijében simán túlragyogott mindenkit a színésznő.

Forrás: AFP/Neilson Barnard
Hoppá! Sarah Jessica Parker farmert árulhttp://www.life.hu/trend/20150611-sarah-jessica-parker-egy-farmert-markat-reklamoz-divatfotokon.htmlEgy amerikai vintage farmer márka a Szex és New York sztárját választotta arcának. Jó döntést hoztak, a színésznő ugyanis 50 évesen is remekül mutat a fotókon.Trend--Szuper sminktrükk augusztusra: ragyogd túl a napot!http://www.life.hu/trend/20150729-szuper-sminktrukk-augusztusra-ragyogd-tul-a-napot.htmlLeírni is szörnyű, de a nyár utolsó hónapjába léptünk. Ettől azonban ne keseredj el, inkább használd ki a következő napokat, amennyire csak lehet: élvezd a csodás nyári sminkek és a csillogás erejét. Larion Oscar sminkmester meg is mutatja kedvenc augusztusi szépségtrükkjét. TrendThinkstockMegnyitotta cipőboltját Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/trend/20150421-sarah-jessica-parker-a-sex-es-new-york-sorozatok-sztarja-megnyitotta-cipoboltjat.htmlSarah Jessica Parker a Las Vegasban nyitott cipőüzletében beszélgetett a rajongókkal – erre a találkozóra szívesen benéztünk volna!Trend--Kulcsár Edina a napnál is szebben ragyog a tengerpartonhttp://www.life.hu/trend/20150529-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-szepsegkiralyno-valasztas-gyoztese-szebben-ragyog-a-tengerparton.htmlA szépségkirálynő szebbnél szebb fotókat posztol amerikai útjáról, most egy olyan, újabb gyöngyszemre akadtunk, amelyen a táj és Edina is lenyűgöző.Trend--Így fest Sarah Jessica Parker hétköznapi anyukakénthttp://www.life.hu/trend/20150416-sarah-jessica-parker-iskolaba-vitte-ikerlanyait.htmlMég a sztárok is képesek néha egyszerű halandóként viselkedni. Sarah Jessica Parker például 5 éves ikerlányait vitte iskolába átlagos anyukaként – és nagyon cukik voltak.Trend--Ragyogj az orgona csodás színeiben - sminkelj lilával, és imádni fogod!http://www.life.hu/trend/20150430-larion-oscar-sminkmester-sminktippjei-orgonalila-smink.htmlLilával sminkelni élvezet, mert ez a szín egyszerre nyugtat és energizál, ellazít és megerősít, hangulatingadozások idején különösen előnyös. Sőt, a lila aktiválja az agy kreatív központját, így szellemi frissességet ad. Ha még sosem használtad a sminkelésben, most itt az ideje - Larion Oscar sminkmester is erre buzdít!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.